joi, 28 ianuarie 2021

OPRIȚI-VĂ! A AJUNS ORA! ... ACESTA ESTE PAȘTELE DOMNULUI! - Carbonia, 23 bis ianuarie 2021

Sunt bobul de grâu!

Iubiți copii, mulțumesc fiecăruia dintre voi, toți cei care Mă onorați cu dragostea voastră. O nouă viață va răsări în Mine, veți fi frumoși ca soarele și veți străluci în lumina infinită.

Iisus astăzi strigă către poporul Său convertire urgentă, nu mai este timp de pierdut, totul a început, durerile mari sunt acum peste această umanitate necredincioasă.

Fiți gata cu șoldurile încinse, încălțăminte în picioare și toiagul în mâini.

Preasfânta Fecioară Maria  este gata să-și ia copiii alături de ea și să-i ghideze în bătălia finală împotriva Satanei.

EA VĂ CONDUCE VIAȚA, VĂ ADĂPOSTEȘTE ÎN SINE ȘI EA VĂ HIROTONISEȘTE PREOȚI AI LUI ISUS, FII ONORAȚI DE TATĂL PENTRU MAREA MISIUNE ÎNCREDINȚATĂ, PENTRU ÎNCREDEREA  ACORDATĂ LUI.

Pe pământ este gata să se întâmple sfârșitul dramatic,... Pământul va suferi o mare catastrofă, această umanitate va fi testată.

Soarele este deja sus, totul este deja în condiții de durere, focul Său va cădea pe pământ, niciun om nu poate opri această catastrofă.

PREASFÂNTA FECIOARĂ vine în ajutorul vostru, va acoperi Pământul ca să vă protejeze și își va pune copiii în sine pentru a-i proteja de tot ce va veni.

Dumnezeu se grăbește să-și închidă planul de mântuire, vrea să dea copiilor Săi Raiul pierdut :... va redeschide noua viață, un nou Paradis pentru toți copiii Săi.

VOCEA LUI DUMNEZEU STRIGĂ DREPTATE, ACEASTĂ UMANITATE S-A VÂNDUT SATANEI ȘI NU SE ÎNTOARCE LA CREATORUL EI, S-A ÎMPOTRIVIT LUI.

Înainte, a venit timpul pentru dreptate divină, Dumnezeu nu poate să suporte mai mult, inima Lui sângerează, rănile Lui sunt deschise, fața Lui este brăzdată de mii de lacrimi de durere.

Dumnezeul Dragostei suferă pentru purtarea poporului Său, pentru că copiii Săi Îl reneagă,... Nu va întârzia să intervină pentru că nu mai poate suporta această durere.

FIII MEI, UNIȚI-VĂ ÎN RUGĂCIUNE, FIECARE ÎN ODAIA LUI.

RUGAȚI-VĂ MULT, UNIȚI-VĂ ÎN RUGĂCIUNE CONSTANTĂ CHIAR DACĂ SUNTEȚI LA DISTANȚĂ.

SUNTEȚI PE cale să ÎNCEPEȚI ADEVĂRATĂ MISIUNE CU MARIA, SUNTEȚI PE cale să-L cunoașteți PE CEL PREAÎNALT, SUNTEȚI PE cale să fiți LUAȚI ȘI PUȘI ÎN MĂREȚIA LUI UNDE TOTUL ESTE BUCURIE INFINITĂ ȘI DRAGOSTE IMENSĂ.

Ora bate amar pentru cei care nu vor să înțeleagă. Aveți grijă, copiii Mei, Cuvintele Mele sunt cuvinte care nu trec, plânsul Meu este un plâns care nu se poate opri acum... Totul trebuie să se împlinească, gata! Nu voi privi la copiii care M-au renegat, care ucid în fiecare zi prin avorturi și meschinării necurate.

Opriți-vă! A AJUNS ORA! ... ACESTA ESTE PAȘTELE DOMNULUI!

Vă binecuvântez în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.

Intrați în pacea lui Hristos, puneți în voi semnul iubirii Sale. Amin

https://www.facebook.com/photo?fbid=4913558248686272&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu