luni, 4 ianuarie 2021

UN ROI SEISMIC ESTE ÎN ACȚIUNE DE O AMPLITUDINE DE NEDESCRIS - Carbonia, 02.01.2021

Sfânta Maria este cu tine.

Fiica Sionului, scrie poporului lui Dumnezeu.

Eu sunt ′′ TOTA PULCHRA ′′ (TOATĂ FRUMOASĂ EȘTI,MARIE), sunt Fecioara Maria, Maica lui Iisus și Mama voastră.

Copiii mei, e timpul pentru mine, iată-mă printre voi ca să vă ghidez spre înviere.

Sunt ore decisive, lupta este acțiune, prințul acestei lumi comite ultimele sale răutăți.

Încredeți-vă în Isus și ajutați-L, oferiți-i totul vostru în credincioșie și iubire. Rugați-vă, copiii mei, pentru că RUGĂCIUNEA POATE ATENUA DURERILE.

UN ROI SEISMIC DE NEDESCRIS ESTE ÎN ACȚIUNE, CUM NICIODATĂ NU S-A ÎNTÂMPLAT. VULCANII SE PREGĂTESC SĂ ERUPĂ. CUTREMURE, GRINDINE ȘI PLOILE DEZASTROASE SUNT PE CALE SĂ AJUNGĂ PE PĂMÂNT.

Fatima va intra în vigoare. Nimeni dintre cei care nu s-au convertit nu se va putea salva de marele necaz ce va urma. Omul mândru s-a îndepărtat  de Dumnezeu Creatorul, s-a dat pervertirii diavolului, acum va gusta din biciul Tatălui, durerea va fi atât de mare încât până la urma va trebui să îngenuncheze în fața Lui și să-L recunoască ca fiind unicul și adevăratul Dumnezeu, va trebui să înțeleagă că fără Dumnezeu Iubirii nimic nu este posibil pentru om.

Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă ca pedepsele să fie atenuate. Rugați-vă, implorați milostivirea lui Dumnezeu pentru cei care s-au îndepărtat de El să îl urmeze pe Satana.

SFÂNTUL ROZARIU ESTE ARMA CARE ATINGE INIMA LUI DUMNEZEU deoarece este pledoaria Maicii Sale Sfinte către El. Invocați dragostea celei care v-a dăruit Dragostea și cu dragoste s-a dăruit pe ea pentru mântuirea voastră.

Folosiți discernământul! În aceste ore lumea va fi catapultată în dezastre majore care se vor întâmpla unul după altul fără răgaz pentru umanitate. Este timpul ca omul să se pocăiască și să strige cu toată ființa sa după ajutorul lui Dumnezeu, să invoce iertarea și milostivirea Sa!

Convertiți-vă, oamenilor, convertiți-vă! Fără convertirea voastră, Dumnezeu nu va putea interveni pentru a vă da ajutorul Său, întoarceți-vă la El acum înainte să înceapă furtuna.

Eu, Sfânta Fecioară Maria, voi deschide Mantia mea peste toți cei care se convertesc și care vor cere cu inimă smerită iertareaTatălui pentru păcatele lor; păstrați în Mine vor fi feriți de orice catastrofă.

Haideți, nu fiți încăpățânați, deschideți-vă inima pentru Dumnezeu Iubire, întoarceți-vă la El, renunțați la Satana!

Vă aștept întăriți în credință în Hristos Isus, Fiul meu.

Maria, Regina iubirii divine.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=4817411024967662&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu