sâmbătă, 30 ianuarie 2021

STRIG LA VOI, CARDINALILOR, EPISCOPILOR ȘI PREOȚILOR - Carbonia, 28 ianuarie 2021

Copiii mei, sfinți și imaculați în dragoste, veți înflori în Mine. Sunt iubire infinită, în mine și numai în mine găsiți alinare și pace.

Dragii mei, avansați fără întârziere, timpul este închis, adversarul și-a terminat jocul săi cu aleșii mei. Abandonați acest pământ, copiii mei, ridicați-vă inimile către Mine, întoarceți-vă privirea către Mine, nu mai este timp pentru lucrurile lumii, vă rog să Mă urmați după regulile Mele.

Umbra morții avansează pe toate fronturile, Satana este viclean, încearcă să înșele omul ca să facă ceea ce el dorește.

Capitala este vizată de inamic, ei vor ajunge în curând să o posede, va fi un dezastru pentru cei care nu au luat act că eu singur sunt singurul și adevăratul Dumnezeu, Cel care salvează.

Iubiții Mei, preoții Mei, aveți grijă să nu vă fiți acaparați complet de Rău, Satana este furios, își cunoaște limitele și știe că nu mai are timp.

ÎN ADEVĂR LE SPUN TUTUROR CARDINALILOR, EPISCOPILOR ȘI PREOȚILOR SĂ SE ÎNTOARCĂ REPEDE LA CEL CARE I-A INVESTIT ÎN SINE, UNȘI ÎN SLUJBA LUI DUMNEZEU, ÎN CREDINCIOȘIA ȘI IUBIREA ADEVĂRATĂ.

Au sosit acele clipe mult așteptate de poporul Meu, iată-mă, oamenilor, aici intervin să spun Suficient.

Altarul a fost murdărit cu rituarile satanei, preoții Mei și-au pierdut orientarea, blestematul și vicleanul Demon i-a adus în stare de nebunie, merg  fără Mine, destinația lor este în lucrurile lumii, luxul și banii au luat locul lui Dumnezeu , al iubirii lui Dumnezeu, al Creatorului lor!

ÎȚI VORBESC ȚIE, BISERICA MEA, UNDE AI AJUNS? CE ALEGERE BLESTEMATĂ AI FĂCUT? ȚI-AI MURDĂRIT HAINA! V-AȚI PUS ÎN SLUJBA SATANEI!

TOPIȚI( RUPEȚI) LANȚURILE LUI ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA LUNII NEGRE. ABANDONAȚI REPEDE BARCA CARE STĂ SĂ SE SCUFUNDE CA SĂ NU FIȚIÎNGHIȚIȚI DE MAREA MORȚII.

Voi recapitula totul în Mine, voi reintra posesia Bisericii Mele, dar cine se găsește pe celălălalt mal, nu va putea fi salvat.

STRIG LA VOI, CARDINALILOR, EPISCOPILOR ȘI PREOȚILOR: PUNEȚI-VĂ ÎNAPOI REVERENDELE  ȘI VENIȚI SĂ MĂ SLUJIȚI ÎNAINTE CA EU SĂ VĂ CHEM LA JUDECATĂ.

Nu așteptați să vedeți semne, totul este deja în distrugere, Satana a reușit bine în planul său ca să vă ia de lângă Mine.

ACEASTA ESTE ULTIMUL MEU APEL PENTRU VOI: SALVAȚI-VĂ ÎNTORCÂNDU-VĂ LA ADEVĂRATUL DUMNEZEU ATOTPUTERNIC!

Avertizez această omenire infidelă că pericolul atârnă deasupra ei, tunetul este gata să avertizeze tot Universul.

Preoții credincioși sfântului Meu altar vor fi cu Mine, îi voi face lumină în Mine, ei vor răspândi adevărul,... vor fi ai Mei pentru totdeauna!

PĂSTORII MEI, este timpul să vă înarmați cu curaj și să intrați în luptă împotriva satanei; nu vă temeți de nimic, împotriviți-vă dușmanului, nu fiți sclavii morții. Ridicați-Mi potirul și cheamați-Mă să vă ajut, cu Mine veți fi biruitori, vă voi așeza în Mine dându-vă din Mine.

Haideți că a început provocarea finală, Maria este deja alături de voi și dacă îi veți fi credincioși, veți fi călcâiul ei, veți fi cavaleri biruitori în slujba lui Dumnezeu Tatăl.

VOI VENI! FIȚI PREGĂTIȚI!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=4930627423646021&set=a.24259737578240

Un comentariu:

  1. Of , DOAMNE , si ei tot nu vor sa inteleaga ca merg pe inselaciunea celui rau , .....lumineaza-le mintea DOAMNE......

    RăspundețiȘtergere