vineri, 30 septembrie 2022

"ACUM ANTIHRISTUL SE VA MANIFESTA ȘI ACESTA VA FI SEMNUL CONFRUNTĂRII CU FIARA" - Carbonia, 21 septembrie 2022

Eu sunt Fecioara Îndurerată, sunt aici printre voi, copiii mei, și vă hrănesc cu iubirea lui Isus, vă învăț lucrurile lui Dumnezeu și vă iau cu mine la Cel Preaînalt.

Iubiții mei copii, continuați ca întotdeauna cu rugăciunea; fiți puternici în rugăciune și curați în duh! Dumnezeu se grăbește să își îndeplinească Planul Său pe Pământ; se grăbește să îi primească înapoi la El pe toți copiii Săi.

POPORUL SĂU VA INTRA ACUM ÎN NOUA DIMENSIUNE ȘI SE VA BUCURA DE DARURILE DUHULUI SFÂNT, ÎN TIMP CE ACEIA CARE SUNT DEPARTE DE DUMNEZEU, CEI CARE S-AU ÎNTORS ÎMPOTRIVA LUI DUMNEZEU, VOR TREBUI SĂ TREACĂ PRIN MARELE NECAZ CARE VA VENI.

Soarele încălzește acum Pământul! Ploile sunt torențiale, copiii mei, și grindina va cădea pe câmpurile pregătite cu lăstarii lor!

Iubiții mei copii, ESTE TIMPUL ca ochii voștri să vadă lucrurile lui Dumnezeu și să abandoneze lucrurile acestei lumi, așa că RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ! ... RUGAȚI-VĂ CA ACEST LUCRU SĂ SE ÎNTÂMPLE ACUM, ÎN ACEST TIMP ÎN CARE ISUS VĂ VORBEȘTE, ÎN ACEST TIMP ÎN CARE EU SUNT AICI, PRINTRE VOI, PENTRU CĂ ÎN CURÂND ISUS NU VA MAI FI PRINTRE VOI PE PĂMÂNT.

Omul va fi abandonat în voia sorții sale! ... Cei care s-au întors de la El vor fi abandonați în soarta lor, ÎN TIMP CE FIII LUI DUMNEZEU VOR FI ÎN NOUA DIMENSIUNE, UN LOC ÎN CARE VOR FI ÎN PACE, IUBIRE ȘI CREDINȚĂ ABSOLUTĂ față de Dumnezeul lor.

Iubiți copii, Inima mea este în bucăți!

Sufăr pentru toți cei care vor trebui să treacă prin timpul marelui necaz; nu pot face nimic, plâng, mă rog și Îl rog pe Domnul meu să intervină înainte ca acest lucru să se întâmple, pentru ca sufletele acestor oameni să fie atinse, să se pocăiască și să se întoarcă la Cel care i-a creat. ABANDONAȚI LUCRURILE LUMII... ABANDONAȚI-L PE SATANA ...  ABANDONAȚI-VĂ LUI DUMNEZEU ȘI GATA!

Copiii mei, VOI AȚI FOST CREAȚI SĂ FIȚI FIII LUI DUMNEZEU, SĂ ÎI aparțineți lui DUMNEZEU, nu să fiți în lume și să faceți ceea ce vrea Satana! El se folosește de voi, copiii mei, voi sunteți marionetele lui: el este păpușarul. El vă gestionează, face ce vrea cu voi, vă face sclavi, zi de zi, jignindu-L pe Dumnezeu, Dumnezeu care își iubește atât de mult creatura și care a vrut să o vadă fericită și liberă chiar aici, pe Pământ.

Îmi iubesc infinit copiii și vreau să-i aduc teferi și nevătămați în fața Celui Preaînalt, de aceea sunt aici, în mijlocul vostru și nu vă voi abandona niciodată! Vă voi lua mereu de mână! Mâinile mele vor fi unite cu ale voastre pentru totdeauna, până când, într-o zi, Isus se va manifesta în slava Sa și vă va deschide Grădina binecuvântată.

Astăzi vreau să vă mulțumesc, copiii mei, vreau să vă spun că sunteți plăcuți în ochii lui Dumnezeu! ... Că sunteți curați în inimile voastre, în ciuda căderilor voastre... (să zicem) umane, sunteți dornici de iubirea lui Dumnezeu și de a... "fi în Dumnezeu"!

Cu voi voi merge! Împreună cu voi, voi face minuni, copiii mei, pentru că în curând, împreună vom lupta împotriva Satanei... împreună îi vom zdrobi capul!

AM AJUNS LA SFÂRȘIT! ACUM ANTIHRISTUL SE VA MANIFESTA ȘI ACESTA VA FI SEMNUL CONFRUNTĂRII CU FIARA. ÎNAINTE!

Vă binecuvântez în Numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Înainte cu putere! Înainte cu seninătate, copiii mei! Mergeți înainte cu bucurie, pentru că SUNTEȚI IUBIȚI DE DUMNEZEU! AȚI FOST CHEMAȚI DE DUMNEZEU! VOI SUNTEȚI ALEȘII LUI DUMNEZEU! OMUL NELEGIUIRII NU VĂ VA PUTEA FACE NIMIC... da, vă va aduce durere, ... vă va aduce greutăți, dar nu vă va putea avea niciodată. Amin!

https://www.facebook.com/photo?fbid=7998154130226653&set=a.242597375782406

Un comentariu: