duminică, 25 septembrie 2022

AMĂRĂCIUNEA INTRĂ ÎN INIMILE VOASTRE! - Carbonia, 17.09.2022, ora 16:15, locuțiune pe dcolină

Sunt aici în mijlocul vostru, copiii mei, vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh.

Mâinile mele se unesc cu ale voastre; vă implor și mă rog acest Sfânt Rozariu împreună cu voi, pentru întoarcerea anticipată a Fiului meu Isus.

Iubiți copii, ACESTEA SUNT TIMPURI DUREROASE, DAR PROBELE TREBUIE DEPĂȘITE CU BUCURIE.

Așa cum Isus S-a dăruit pe acea Cruce pentru mântuirea tuturor fraților Săi, așa să faceți și voi! DĂRUIȚI-VĂ FĂRĂ SĂ VĂ GÂNDIȚI LA ALTCEVA, FĂRĂ SĂ VĂ UITAȚI NICI ÎN DREAPTA SAU ÎN STÂNGA, FĂRĂ SĂ VĂ UITAȚI NICIODATĂ ÎNAPOI.

Îndreptați-vă ochii în sus, privind spre Crucea lui Isus, unde El a fost atârnat.

Copiii mei, ați intrat într-un anotimp foarte dureros. ACEST TIMP VA FI FOARTE FIERBINTE, ÎN TOATE SENSURILE; SE VOR ÎNTÂMPLA MULTE LUCRURI, MULTE EVENIMENTE, MULTE DEZASTRE ȘI ÎNFRÂNGERI.

Războiul continuă, copiii mei: OMULUI NU E ÎN TOATE MINȚILE, SE GÂNDEȘTE LA RĂZBOI NUCLEAR!

Rugați-vă pentru întoarcerea anticipată a lui Isus, pentru ca acest lucru să nu se întâmple, ... A Lui este o promisiune: "EU VOI ANTICIPA ÎNTOARCEREA MEA PENTRU CA PĂMÂNTUL SĂ NU FIE DISTRUS CU ARME NUCLEARE”.

Copiii mei,

- ABANDONAȚI LUCRURILE ACESTEI LUMI!

- NU VEȚI GĂSI NICIODATĂ FERICIREA ÎN LUCRURILE DE PE ACEST PĂMÂNT,

- TOTUL ESTE ÎNVECHIT, ACUM NIMIC NU MAI ARE VALOARE,

- NIMIC NU MAI ARE GUST BUN,

- AMĂRĂCIUNEA INTRĂ ÎN INIMILE VOASTRE!

EU, CA MAMĂ ÎNDURERATĂ, PLÂNG LACRIMI DE SÂNGE PENTRU PIERDEREA MULTOR COPII, ÎMPREUNĂ CU VOI MĂ ROG PENTRU CONVERTIREA LOR.

Adevăr vă spun: EU SUNT AICI CU SFINȚII, CU ÎNGERII ȘI ARHANGHELII; ARHANGHELII SE AFLĂ LA CELE PATRU COLȚURI ALE ACESTEI GROTE ȘI O PROTEJEAZĂ.

OMUL ȘI-A PERMIS ATÂT DE MULTE AICI! EL S-A PUS ÎMPOTRIVA CERULUI! ... Mulți vor cădea în focul Gheenei.

Săracii copii, săracii oameni! Săracii de ei! Ei încă nu-și deschid ochii, ... nu vor să înțeleagă că lucrurile rele nu sunt de la Dumnezeu.

Dumnezeu a coborât pe Pământ pentru a-l face pe om să cunoască Binele, pentru a-l îndepărta de rău!

Dar omul, înrăit în mâinile lui Satana, modelat de el, a continuat să umble în mândrie, dând bătălie  Binelui și întreținând răul.

Iubiții mei copii, chiar și astăzi vă văd aici, pe această Colină sacră! Împreună cu voi mă rog și aștept revenirea glorioasă a Fiului meu Isus pe acest Pământ.

Să mergem înainte, copiii mei, TIMPUL ESTE ACUM SCURT! Bătălia se întețește; ÎN CURÂND VEȚI VEDEA MANIFESTÂNDU-SE ANTICRISTUL... din acel moment veți putea număra zilele sfârșitului.

ISUS VA INTERVENI ÎN ACEASTĂ LUME PENTRU A DISTRUGE DEFINITIV TOT CEEA CE NU-I APARȚINE, ÎȘI VA REPUNE BISERICA PE PICIOARE, EL ÎNSUȘI O VA CONDUCE, ÎMPREUNĂ CU COPIII SĂI, ... PĂMÂNTUL, PURIFICAT, VA FI NOU ȘI FRUMOS.

Înainte! Vă îmbrățișez și vă dau un sărut pe frunte: EU SUNT MAMA VOASTRĂ, AMINTIȚI-VĂ!

Vă iubesc infinit! Nu vă întoarceți, copiii mei, nu vă întoarceți! Lupta va fi grea, dar Eu voi fi alături de voi. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7969634609745272&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu