marți, 20 septembrie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, VINERI, 16 SEPTEMBRIE 2022 - O iarnă grea care se apropie

Am avut viziuni pe parcursul unei săptămâni sau mai mult, despre o iarnă grea, rece și cu aspect mizerabil. Zăpadă adâncă, vânturi puternice. Frig, frig, frig și iar frig. Cer întunecat, puternic înnorat.

Doamne, de ce primesc imagini ale unei ierni grele?

"O iarnă grea se apropie într-adevăr, fiica Mea. Spune-le oamenilor Mei să se pregătească să fie mai frig decât a fost vreodată. Spune-le să fie pregătiți cu alimente suplimentare și pături călduroase.

Spune-le să se pregătească."

Da, Doamne.

"Multe boli vor abunda în această iarnă și multă moarte. Foarte puține călătorii. Mici sărbătoare, deși poporul Meu Mă încă va celebra."

NOTĂ: Nu s-a indicat dacă acest lucru va veni în această iarnă sau când va veni. De asemenea, nu a existat nicio indicație cu privire la ceea ce va cauza acest lucru - dacă este vorba de lipsa de combustibil sau de electricitate, de lipsa banilor pentru a plăti serviciile sau de o infrastructură stricată. Nici o indicație dacă este vorba doar de țara mea sau doar de anumite părți din țara mea sau de altele sau de peste tot. Nicio indicație dacă aceasta este iarna mortală care mi-a fost prezentată în 2019. Dacă voi primi detalii suplimentare, le voi posta.

 https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2359487990859123/

Aici este un link către mesajul, O iarnă mortală, datat 21 septembrie 2019: https://wingsofprophecy.blogspot.com/search?q=A+Deadly+Winter  : Vine o iarnă mortală

Fiți pregătiți, copiii Mei, pentru că o iarnă grea vine în calea voastră și aduce moartea în vânturile ei. Va fi multă foame, lipsă și nevoie de căldură. Micuții voștri vor muri de foame dacă nu vă pregătiți. Pregătiți-vă pentru că întunericul vine în calea voastră.

Aceasta nu est o iarnă ca cele de dinainte, aceasta aduce noi pericole. Vă avertizez ca să vă puteți pregăti. Mulți nu vor lua în seamă avertismentul Meu și moartea îi va prinde. Acesta este timpul ca să umblați cu multă înțelepciune și prudență ca să fiți feriți de fălcile morții. Pregătiți-vă de lipsă, de foame și de frig. Pregătiți-vă pentru a putea menține căldura în această perioadă.

Avertizați-i pe cei dragi. O iarnă mortală vine în calea voastră.

Acest mesaj și video: https://www.youtube.com/watch?v=s5A8PcdsOf0


Un comentariu: