duminică, 11 septembrie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, SÂMBĂTĂ, 10 SEPTEMBRIE 2022

Repostat: Pregătiți de război, 8 februarie 2017

"Copiii Mei, pregătiți-vă pentru războiul care va veni în America. Acesta nu va fi un război purtat în alte țări, ci un război purtat pe propriile voastre străzi. Îi veți vedea pe mulți dintre cei pe care îi cunoașteți murind sub ochii voștri.

În inima Americii se pregătește o disensiune care va da în curând în clocot. America, deși întâmpinată cu zâmbete, are și mulți dușmani. Combinația dintre cele două va fi căderea ei.

Poporul Meu nu este pregătit pentru război pentru că ezită chiar să folosească armele pe care le-am lăsat în Cuvântul Meu. Este un popor cu inima slabă, neobișnuit să vadă vărsare de sânge și fără curaj de luptă.

Poporul Meu, nu știți că Eu sunt un Dumnezeu al războiului? Nu știți că Mă voi întoarce pentru bătălia finală împotriva tuturor relelor? Atunci de ce vă feriți de lupta din fața voastră? De ce bisericile Mele sunt pline de impostori zâmbitori, care nu-și pot înfrunta nici măcar propriile păcate? Cum plănuiți să supraviețuiți la ceea ce se îndreaptă spre voi? Credeți că vă va cuprinde brusc curajul și că veți fi plini de credință?

Robul Meu David nu a învățat credința și curajul din a nu face nimic, ci din lupta cu dușmanii pe care i-a întâlnit pe drumul spre locul unde se îndrepta. Mai întâi leul, apoi ursul, apoi armatele care veneau împotriva lui Israel.

Dacă nu aveți curaj acum, nu veți avea curaj nici atunci și veți cădea în mâinile dușmanului. Nu fiți nesăbuiți crezând altceva".

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2354410174700238/

Un comentariu: