joi, 8 septembrie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, DUMINICĂ, 4 SEPTEMBRIE 2022

REPOSTAT: Discerneți și rezistați, 6 septembrie 2017

"În această perioadă, poporul Meu se confruntă cu multe distrageri. Aceste distrageri vin sub multe forme și vă țin departe de Cuvântul Meu, de închinare și de rugăciune. Ați lăsat deoparte rutina obișnuită în favoarea distragerii.

Poporul Meu, dușmanul sufletelor voastre v-a întins o capcană și ea este ascunsă în aceste distrageri. Unii dintre voi au căzut în capcană cu luni în urmă, unii dintre voi sunt prinși în capcană de curând. Vă găsiți distrași și nu știți cum ați ajuns acolo. Priviți înapoi. Priviți înapoi la momentul în care ați simțit ultima dată prezența Mea des - ce făceați atunci și nu faceți acum?

Dușmanul vostru lucrează în avans pentru a vă întinde aceste capcane, pentru ca voi să fiți într-o stare de slăbiciune pentru ceva care va intra în viața voastră sau pentru o pierdere care va veni. În acest fel, el vă poate da o lovitură mai mare în acel moment, deoarece nu sunteți zidiți în Cuvântul Meu, în rugăciune și în închinare.

Trebuie să învățați să discerneți când vrăjmașul este la lucru în viețile voastre. Trebuie să învățați să discerneți când el vă trage în liniște spre ceva care nu este de la Mine, pentru că orice lucru care nu este de la Mine vă va slăbi eul spiritual și vă va slăbi umblarea cu Mine.

Învățați să discerneți și să vă împotriviți acestor capcane puse pentru voi, ca să puteți trăi." https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2349728041835118/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu