luni, 12 septembrie 2022

ANUNȚAȚI REVENIREA LUI IISUS PRIN TOATE SURSELE DE DIFUZARE! - Carbonia, 7 septembrie 2022

Copiii Mei binecuvântați, Dumnezeu Tatăl este cel care vă vorbește acum! Dumnezeu Tatăl este cel care vă cheamă să fiți preoți sfinți, pentru ca păstorii consacrați și unși de Dumnezeu să vadă măreția din voi și să vă imite.

Copiii Mei, BISERICA  S-A PRĂBUȘIT, SATANA DOMNEȘTE ÎN BISERICĂ!

Invocați-L pe Duhul Sfânt să vă deschidă inimile și mințile, să vă dăruiască iubire pentru singurul și adevăratul Preot, ... cel Sfânt, Isus Cristos Domnul.

Îngenuncheați în fața Celui Răstignit, invocați ajutorul Cerului, cereți iertare pentru păcatele voastre, rămâneți în concordanță cu Sfânta Evanghelie.

COPIII MEI, LUAȚI SFINTELE SCRIPTURI ÎN MÂINI, CITIȚI-LE! ... ASCULTAȚI VOCEA TATĂLUI: ÎN ACESTE PAGINI ESTE CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU!

Multe lucruri au fost furate, ... rămâne de înțeles că numai Dumnezeu poate face totul, că numai Dumnezeu este Creatorul, că omul trebuie să îngenuncheze în fața Creatorului său pentru a nu cădea în mâinile demonilor.

ESTE ORA ÎNTUNERICULUI, COPIII MEI, ESTE ORA SATANEI! ... a ieșit din iadul lui cu toți demonii săi și s-a dezlănțuit pe cărările acestei lumi: ... aerul este infestat de Rău!

Copiii Mei, rugați-vă, aveți-L mereu pe Isus în inima voastră, rugați-vă pentru întoarcerea Sa grabnică și rugați-vă Sfântul Rozariu.

Dăruiți totul Cerului! Dăruiți-vă pe voi înșivă pentru salvarea acestei Omeniri care a căzut în mâinile Satanei și care nu vrea să se mai ridice.

Nu voi putea aștepta mult timp pentru intervenția Mea, acum a venit momentul! AU SOSIT VREMURILE, ACESTEA SUNT VREMURI DE MATURITATE, ÎN CARE VEȚI VEDEA ÎMPLININDU-SE SUB OCHII VOȘTRI FIECARE REVELAȚIE DATĂ PROFEȚILOR;  vor avea loc lucruri dezastruoase, lucruri pe care această Omenire le credea doar fantezii!

Omul este convins că totul va reveni la normal, că va veni pacea.

SATANA L-A FĂCUT SĂ CADĂ ÎN CAPCANA LUI PENTRU A-L UMPLE DE SINE, PENTRU A-I LUA VOINȚA, FIECARE GÂND, PENTRU A-L REDUCE LA SCLAVIE!

Omul, controlat de la distanță de Satana, va fi în mâinile lui sclav pentru totdeauna.

Iată, Eu, Dumnezeu Tatăl, vreau să anticipez intervenția Mea pentru ca acest lucru să nu se întâmple: FIII MEI VOR FI RIDICAȚ ÎN CURÂND, ÎI VOI AȘTEPTA ÎNTR-O LUME NOUĂ!

Îi voi aduce înapoi pe Pământ, plini de darurile cerești, pe adevărații soldați ai lui Isus, ultimii apostoli, cei care vor merge în lume pentru a-i evangheliza pe cei care L-au renegat pe Fiul Omului chiar și la vederea Crucii Glorioase.

Iubiți copii, uniți-vă între voi, fiți puternici în Iubire! Puternici în Cuvântul lui Dumnezeu! Puternici ca să anunțați întoarcerea lui Iisus pe acest pământ. Chemați toate popoarele la mântuire!

ANUNȚAȚI REVENIREA LUI IISUS PRIN TOATE SURSELE DE DIFUZARE! CEREȚI ACESTEI OMENIRI SĂ SE PREGĂTEASCĂ, ORA ESTE ACUM!

Totul se va împlini în acest timp, sub ochii acestei lumi.

Înainte! Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, vă primesc în Inima Mea;

CA TATĂ ȘI CA DUMNEZEU CREATOR, VĂ VOI PURTA ÎN BRAȚELE MELE ȘI VĂ VOI ÎNVĂȚA SĂ UMBLAȚI ÎN CUVÂNTUL MEU, ÎN VOINȚA MEA, ÎN ADEVĂRUL MEU! COPIII MEI, VĂ VOI LUA PE TOȚI CEI CARE VREȚI SĂ ASCULTAȚI, PE VOI CARE SUNTEȚI PASIONAȚI DE CUVÂNTUL DOMNULUI! Voi, cei care Îl slujiți, cei care Îl iubiți, cei care Îl chemați din toate puterile voastre, veți avea posibilitatea să mergeți în brațele Lui și să fiți regi puternici și victorioși. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7931259100249490&set=a.242597375782406

Un comentariu: