duminică, 4 septembrie 2022

AȚI FOST CREAȚI PENTRU A-L IUBI PE DUMNEZEU! - Carbonia, 27bis August 2022 (A doua locuțiune)

Au făcut atâta răutate în acest loc: s-au întors împotriva lui Dumnezeu Creatorul; s-au întors împotriva lui Dumnezeu Mântuitorul! Ei au ofensat-o pe Maica Mea Preacurată și pe Fiul lui Dumnezeu; au îndrăznit să Îl sfideze pe Cel Veșnic.

(Încă o dată, locul de rugăciune de pe Dealul Bunului Păstor a fost vătămat și desfigurat de vandali).

O, OAMENI PĂCĂTOȘI, OAMENI CARE NU ÎNȚELEG NIMIC, OAMENI SCLAVI AI SATANEI!

O, VOI, COPIII MEI, VOI! VOI, CARE NICI ASTĂZI NU V-AȚI DESCHIS INIMILE CĂTRE DUMNEZEU!

NU V-AȚI CERUT IERTARE PENTRU PĂCATELE VOASTRE! NU AȚI ÎNGENUNCHEAT ÎN FAȚA CRUCIFIXULUI, CĂINDU-VĂ PENTRU CEEA CE AȚI FĂCUT ACESTEI OMENIRI CARE A CREZUT ÎN OM ȘI NU A CREZUT ÎN DUMNEZEUL SĂU CREATOR.

O, slujitori ai Satanei! O, blestemați veți veți fi în veșnicie! Voi nu ați avut milă de copiii Mei și Eu nu voi avea milă de voi. Veți fi înrobiți în veșnicie, veți fi pedepsiți în lanțurile Satanei, ... focul vă va arde, copiii Mei; veți suferi mult, mult mai mult decât ați făcut să sufere creaturile Mele.

Dar ce credeați că faceți? V-ați crezut Dumnezeu pe pământ? Dar DUMNEZEU ESTE UNUL ȘI ESTE ÎN CER, PE PĂMÂNT NU ESTE, DUMNEZEU ESTE UNUL! Dumnezeu este Cel care este Unul și Treimic! Nimeni nu poate fi ca El; în prezența Lui toți slujitorii Satanei vor muri căci atunci când Dumnezeu se va manifesta lumii, ei vor cădea în focul Gheenei și vor arde veșnic.

Am văzut mâinile însângerate ale multor fii! Am văzut transformarea multor inimi bune în inimi rele pentru că au fost seduse de dușman.

O BUCATĂ DE ARGINT A DEVENIT TRĂDAREA PENTRU CA SĂ VĂ ÎNDEPĂRTAȚI DE DUMNEZEU!

Ați crezut în Satana pentru a avea putere în această lume, pentru a avea lucrurile acestei lumi, pentru a trăi în lumina și confortul acestei lumi, ați renunțat la viața veșnică, ați ales un ceas de glorie pentru o moarte veșnică.

Oh! ...bieți păcătoși! ... Oameni mizerabili! Cât de mult v-am căutat! ... Cât v-am chemat! ... Cât de mult v-am implorat!

DESTUL, COPIII MEI, DESTUL! CEEA CE VĂD OCHII LUI DUMNEZEU ASUPRA ACESTEI OMENIRI ESTE OROARE! ESTE GROAZNIC! ESTE GROAZNIC! Este groaznic, copiii Mei: v-ați ucis proprii frați, v-ați răzbunat pe Dumnezeul vostru! În loc să vă rugați și să-L rugați pentru mântuirea voastră, v-ați condamnat la moarte veșnică!

Oh, copiii Mei! Copiii Mei! ÎNCĂ MĂ UIT LA VOI ȘI NU VĂD NICIUN GÂND, ÎNCĂ PLĂNUIȚI PENTRU "EGO-UL" VOSTRU, SĂ POSEDAȚI LUCRURI CARE NU AR TREBUI SĂ VĂ APARȚINĂ. ÎNCĂ PLĂNUIȚI SĂ LUAȚI CEEA CE NU ESTE AL VOSTRU.

Copiii Mei, voi NU AȚI FOST CREAȚI pentru lucrurile lumii, ca să îmbrățișați lucrurile ei, CI AȚI FOST CREAȚI PENTRU DUMNEZEU, ... PENTRU IUBIRE, ... SĂ-L IUBIȚI PE DUMNEZEU! Ați fost creați pentru a trăi o viață veșnică în bucuria infinită a iubirii Lui, dar v-ați pedepsit singuri! V-AȚI MURDĂRIT MÂINILE ȘI SUFLETELE. V-AȚI DEZBRĂCAT DE DUMNEZEU PENTRU A VĂ ÎMBRĂCA CU SATANA! Acum sunteți cu el, nu mai aveți scăpare! Văd că sunteți convinși că el este bogăția voastră, bunăstarea voastră.

Inima Mea plânge pentru pierderea voastră, pentru că EU L-AM CREAT pe OM ca să fie FIUL MEU, ca să fie "AL MEU", ca să Mă pot bucura de iubirea lui, de frumusețea lui, ca să mă bucur de creația Mea.

Oh, ce trădare, copiii Mei, ce trădare! Pentru Mine și pentru voi înșivă, ... V-AȚI TRĂDAT SINGURI, AȚI ACCEPTAT MOARTEA VEȘNICĂ ÎN LOCUL VIEȚII VEȘNICE. VENIȚI, COPIII MEI, VENIȚI LA MINE! ÎNTOARCEȚI-VĂ LA MINE, ÎNTOARCEȚI-VĂ LA MINE! ESTE IMPLORAREA LUI DUMNEZEU! NU MAI AȘTEPTAȚI, TIMPUL A TRECUT! ACESTA ESTE TIMPUL ÎN CARE SE VA ÎMPLINI TOT CEEA CE CERUL V-A ANUNȚAT, ATÂT BINELE CÂT ȘI RĂUL.

Pământul însuși va fi transformat și va fi redat omului în frumusețea lui Dumnezeu Creatorul; toată murdăria, tot răul din el va fi curățat. DUMNEZEU VA PURIFICA PĂMÂNTUL ȘI OMENIREA.

Astăzi vă spun aceste lucruri pentru ca să vă deschideți inimile, să vă căiți ... Este iubirea pe care v-o ofer acum! Este dragoste!

VREAU SĂ VĂ DESCHID INIMILE, SĂ ÎNGENUNCHEAȚI ÎN FAȚA MEA, COPIII MEI, ABANDONAȚI-L PE SATANA, RENUNȚAȚI LA RĂU, COPIII MEI, RENUNȚAȚI LA PĂCAT, ÎMBRĂCAȚI-VĂ CU LUMINĂ! LUMINA VREA SĂ VĂ ÎMBRĂȚIȘEZE, VREA SĂ VĂ FACĂ SĂ STRĂLUCIȚI, SĂ AVEȚI CAPACITATEA DE A VĂ CONVERTI ȘI DE A VĂ ÎNTOARCE LA DUMNEZEUL VOSTRU CREATOR.

Acum au mai rămas puține ore pentru voi: PUȚINE ORE, PUȚIN TIMP, ESTE TIMPUL ÎN CARE TRĂIȚI, FIII MEI, ACEST TIMP ÎL TRĂIȚI! Nu va mai fi timp! Nu există viitor pe acest Pământ!

Acest Pământ va muri, așa cum îl cunoașteți astăzi, va fi transformat; doar copiii lui Dumnezeu îl vor vedea și se vor bucura de el în toată frumusețea pe care Dumnezeu o va pune la dispoziția lor.

Ca Tată, ca Dumnezeu, ca frate al vostru, ca Mamă, ca Prieten, vă implor în continuare, fiți în pace, purificați-vă inimile și uniți-vă ca frații la singura și adevărata Iubire, Dumnezeul vostru, Cel care vă așteaptă cu totul, pentru a vă deschide în sfârșit la viață, la adevărata viață, și a vă bucura veșnic de minunile ei.

Vă iubesc, vă strâng la pieptul Meu și vă trezesc la iubirea pe care o am, v-o aduc în suflet; VREAU SĂ VĂ TREZESC IUBIREA, VREAU SĂ VĂ DESCHID INIMEA, AM CHEIA, ESTE CHEIA IUBIRII! VREAU SĂ VĂ DESCHID INIMA, PERMITEȚI-MI, COPII MEI! PERMITEȚI-MI!

Vă iubesc cu toată ființa Mea, copiii Mei.

O, cât de mult Îmi doresc să vă văd alergând pe noul Pământ și să vă bucurați de Mine, Dumnezeul vostru, Iubirea voastră, singurul vostru Bine! Eu sunt Totul Vostrul! Iată, sunt aici și vă implor pentru viață, întoarceți-vă la Mine, copiii Mei, acesta este ceasul, întoarceți-vă la Mine.

Vă aștept pe toți cu dragoste și vă binecuvântez din nou în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

 Adresându-se creaturilor Sale:

Vă mulțumesc pentru dragostea voastră față de Dumnezeul vostru, pentru că ați crezut cu adevărat în această chemare, în Dumnezeul vostru al Dragostei. Câtă mizerie, copiii Mei, câtă mizerie în voi, câtă mizerie! Și Mie Îmi este greu să vă spun toate aceste lucruri pentru că nu credeți, nu Mă iubiți, sunteți departe de Mine.

Dar îi aștept pe toți. AȘTEPT ca această ușă (a peșterii) să fie redeschisă de către om, să fie redeschisă de iubirea și caritatea creației Mele față de Dumnezeul său. Acesta este un loc consacrat triumfului Inimii Neprihănite a Mariei.

Nu ați înțeles încă nimic, trăiți în gândurile voastre, în iluziile voastre; sunteți încă pământeni, trăiți încă în lucrurile pământului și nu vă deschideți inima către Dumnezeul vostru al Iubirii, ... nu răspundeți! Nu răspundeți la voința Lui, ... la dorința Sa.

OH, DACĂ AȚI FI AȘA CUM V-AM CERUT! OH, DACĂ V-AȚI PUNE CU ADEVĂRAT MÂINILE PE ACEASTĂ UȘĂ ȘI AȚI DESCHIDE-O AȘA CUM DORESC EU SĂ FIE DESCHISĂ,... ÎNAINTE DE A O DESCHIDE EU! Dar, când o voi deschide, multe mâini vor cădea, multe mâini vor cădea!

Copiii Mei, abandonați lucrurile lumii și veniți aici, aceasta este o ușă importantă!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7884066318302102&set=a.242597375782406

Un comentariu: