miercuri, 28 septembrie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, SÂMBĂTĂ, 24 SEPTEMBRIE 2022

Repostat: Ei vor culege furtuna, 26 august 2020

   "Copiii Mei, timpul nelegiuirii este peste voi. Lumea voastră se va schimba în mod drastic acum, iar voi trebuie să vă pregătiți inimile.

   Pentru că răului i s-a permis să domnească, cei cărora le-am autoritatea sunt călcați în picioare. Aceasta nu este dorința Mea și există o mare pedeapsă pentru cei răi care se află în spatele acestei situații. Eu am creat ordinea perfectă când am creat lumea. Omul a păcătuit și a permis intrarea dezordinii și a haosului. Acum oamenii calcă în picioare ordinea pe care am creat-o ( văd că a vrut să spună că sunt călcați în picioare cei care dețin autoritatea) și un mare haos va fi rezultatul. Nu există siguranță în haos și ei vor culege furtuna.

   Când acest haos va fi dezlănțuit, oamenii nu-l vor putea controla.

   Amintiți-vă că Eu sunt protectorul vostru și sunt foarte capabil să vă apăr de orice rău. Doar credeți. Rugați-vă, decideți-vă, credeți. Eu v-am dat instrumentele, dar voi trebuie să alegeți să le folosiți. Îi voi proteja pe cei care sunt ai Mei până când îi voi chema acasă, dar celor răi le voi da roadele faptelor lor."

NOTĂ: În timp ce scriu aceste rânduri, uraganul Laura se îndreaptă spre coasta Texas/Louisiana. Furtuna din acest cuvânt NU se referă la uragan. Oamenii care calcă în picioare autoritatea sunt cei pe care îi vedem în fiecare zi la știri călcând în picioare autoritățile - în funcțiile înalte din țară și pe străzile Americii - ei sunt cei pe care Domnul mi i-a arătat în Duh în timp ce rostea acest cuvinte.

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2366516503489605/

Un comentariu: