vineri, 9 septembrie 2022

E TIMPUL MARII BĂTĂLII! AȘA CĂ, PREGĂTIȚI-VĂ! - Carbonia, 03.09.2022, ora 16:21 (locuțiune)

 În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, fie ca binecuvântarea să coboare peste fiecare dintre voi.

Copiii mei, ADEVĂRAȚI SOLDAȚI AI IUBIRII, voi care sunteți prezenți astăzi aici, voi care ați fost chemați la această Lucrare pentru a o îndeplini, FIȚI MÂNDRI CĂ AȚI FOST CHEMAȚI LA ACEASTĂ ULTIMĂ LUCRARE PĂMÂNTEASCĂ.

Iubiții mei copii, Eu sunt Sfânta Fecioară și aduc aici cu Mine tot Cerul, Preasfânta Treime este cu Mine și voi sunteți îmbrățișați în Preasfânta Treime.

ÎNTOARCEȚI-VĂ INIMA SPRE CEL PREAÎNALT, NU VĂ LĂSAȚI DISTRAȘI DE LUCRURILE LUMII, NU VĂ LĂSAȚI CONDIȚIONAȚI DE NIMIC PENTRU CEEA CE VA VENI MAI TÂRZIU.

Amintiți-vă întotdeauna un lucru: ÎNAINTE DE ORICE SITUAȚIE, VOI SUNTEȚI SOLDAȚII LUI DUMNEZEU ȘI SUNTEȚI CHEMAȚI SĂ CÂȘTIGAȚI ACEASTĂ ULTIMĂ ȘI FINALĂ BĂTĂLIE.

Satana este dezlănțuit! Din Iad, și-a adus toți slujitorii cu el.

Vor veni acum zile cumplite pentru cei care s-au îndepărtat de Dumnezeu, pentru cei care nu au protecție din partea Cerului, pentru cei care Îl resping pe Dumnezeu, pentru cei care Îl batjocoresc, ... care Îl combat!

Iubiții mei copii, ACESTA ESTE TIMPUL! Este ora în care mulți soldați vor merge pe front! Și aici, voi sunteți deja în prima linie, copiii Mei! VEȚI FI VICTORIOȘI ÎN CRISTOS ISUS PENTRU CĂ SFÂNTA FECIOARĂ, CEA CARE ESTE CO-MÂNTUITOARE ÎN LUCRAREA DE MÂNTUIRE, VA FI ALĂTURI DE VOI, ÎȘI VA UNI MÂINILE CU MÂINILE VOASTRE, CA ÎNTOTDEAUNA, ȘI VĂ VA DUCE LA BĂTĂLIA FINALĂ VICTORIOȘI ÎN CRISTOS ISUS.

ESTE TIMPUL MARII BĂTĂLII! V-AM SPUS, AȘA CĂ, PREGĂTIȚI-VĂ! Fiți mereu în comuniune cu Cerul, rugați-vă Sfântul Rozariu și uniți-vă sacramental dacă este posibil, dacă nu spiritual, cu Isus.

Astăzi, ca întotdeauna, vă ating inimile, le pecetluiesc în Numele Sfânt al Fiului meu Isus Cristos și le deschid iubirii, le investesc cu iubire; Duhul Sfânt le învăluie deja.

Aveți milă de frații voștri! Uniți-vă, fiți ca unul, unii pentru alții! Ajutați-vă unii pe alții.

Ajutați-L pe Isus în lucrarea Sa de mântuire, RUGAȚI-VĂ PENTRU CA ÎNTOARCEREA LUI SĂ FIE CÂT MAI CURÂND, PENTRU A SPUNE DESTUL ACESTEI LUMI NELEGIUITE.

Orele satanei sunt numărate, de aceea acum va fi o mare confuzie, o mare bătălie, dar voi, copiii mei, voi care Îl iubiți pe Dumnezeu, voi care Îl urmați pe Dumnezeu, voi care sunteți copiii Săi credincioși, veți avea harul de a fi victorioși alături de Preasfânta Maria.

Această colină va străluci din nou, copiii mei, nu vă temeți de ceea ce se va întâmpla, pentru că voi sunteți soldați, soldații Cerului, Sfântul Arhanghel Mihail este deja aici, în mijlocul vostru, cu toate oștirile Arhanghelilor; nu veți avea parte de chinuri, copiii mei, nu veți avea parte de chinuri!

Ridicați-vă brațul și binecuvântați mereu, binecuvântați mereu această colină în numele sfânt al Domnului vostru Isus Cristos. CHEMAȚI LA CONVERTIRE PE CEI CARE RĂMÂN EZITANȚI ȘI NU ÎNȚELEG DE CE SUNT CONFUZI, în aceste vremuri, căci satana le devorează acum mințile cu tot ceea ce există, cu tot ceea ce a făcut! ... Iluzia, să spunem, a minții omului, este că omul nu reușește să mai gândească cu propria minte: este confuz, are nevoie de ajutorul celor care dețin puterea pe care Dumnezeu le-o dă: DUHUL ADEVĂRULUI! SFÂNTUL DUH! DARUL DE A-I AJUTA PE CEILALȚI, PE FRAȚI!

Acest loc va fi în curând redenumit, copiii mei, în Duh Sfânt și foc. El va avea harul de a-i primi pe toți cei care nu sunt "departe": ... îi va primi Dumnezeu Tatăl, care va coborî din Cerul Său împreună cu Fiul Său și cu Duhul Sfânt, pentru ca totul să se desfășoare conform Planului Divin!

Îl vom învinge pe satana! Îl vom îndepărta pe satana din această lume pentru totdeauna și vom reda Pământul noilor copii ai lui Dumnezeu, credincioșilor, celor care cu iubire și perseverență au urmat Sfânta Evanghelie, s-au păstrat în puritate spirituală și au spus "Da" voinței lui Dumnezeu.

Înainte! ... Suntem aici, pregătiți! Cerul este deja cu voi! NU VĂ TEMEȚI DE NIMIC: CEI CARE AU RIDICAT MÂINILE ÎMPOTRIVA LUI DUMNEZEU TREBUIE SĂ SE TEAMĂ!

Vă iubesc, vă binecuvântez pe toți În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Dumnezeu salvează!

Rugați-vă Sfântul Rozariu cu inima! ... cu inima!!!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7906681859373881&set=a.242597375782406

Un comentariu: