duminică, 4 septembrie 2022

LIBERTATEA AMERICII VA FI REDUSĂ LA TĂCERE! - Shelley Anna, 24 august 2022

 Un mesaj de la Sfântul Arhanghel Mihail

În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

IUBIȚI AI LUI HRISTOS, este foarte urgent să vă întoarceți sub mantia Maicii noastre binecuvântate, mânuind armele voastre spirituale.

Nu abandonați Rozariul de Lumină al Maicii Domnului care îi orbește pe dușmanii voștri.

RĂZBOIUL MONDIAL SE VA APRINDE și se va răspândi peste hotare, ajungând la fiecare națiune pe măsură ce dispozitivele oamenilor care duc războiul se vor ciocni cu forțele naturii . Căderile nucleare vor face ca orașe întregi să se prăbușească, iar oceanele să se umfle.

RUGAȚI-VĂ PENTRU AMERICA a cărei libertate va fi redusă la tăcere.

Abominația pustiirii va sta în curând în locul sfânt proclamându-se ca fiind Hristos Isus, permițând ca scaunul lui Petru să fie răsturnat de falsul profet.

SEMNUL FIAREI va fi în curând acceptat pe măsură ce va apărea o societate fără bani.

În mijlocul haosului și a persecuției, îngerii voștri păzitori vă vor conduce spre siguranță, în timp ce Duhul Sfânt vă ascunde pe tărâmul protecției pe care doar Inima Sfântă a Domnului și Mântuitorului nostru îl oferă.

IUBIT POPOR AL LUI DUMNEZEU, rugați-vă neîncetat unii pentru alții, în timp ce vă puneți încrederea în Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Hristos, a cărui minijudecată se apropie de întreaga omenire.

Eu sunt gata cu mulțimi de îngeri să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului ale cărui zile sunt puține la număr. Așa zice Apărătorul vostru vigilent.

2 SAMUEL 22:7 În strâmtorarea mea am chemat pe Domnul. Da, am chemat pe Dumnezeul meu. El mi-a auzit glasul din templul Său. Strigătul meu a ajuns la urechile Lui.

Mărturisiți-vă păcatele unii altora și rugați-vă unii pentru alții ca să fiți vindecați. Rugăciunea insistentă a unei persoane neprihănite are mare putere. (Iacov 5:16)

https://beloved-shelley-anna.webador.com/america-s-liberty-will-be-silenced

2 comentarii: