sâmbătă, 10 septembrie 2022

POCĂIȚI-VĂ! POCĂIȚI-VĂ! POCĂIȚI-VĂ! - Un mesaj de la Sfântul Arhanghel Mihail dat iubitei Shelley Anna în ziua de 6 septembrie 2022

 În timp ce penele aripilor mă umbresc și mă protejează de cerul în flăcări, îl aud pe Sfântul Mihail Arhanghelul spunând: Iubiții Domnului și Mântuitorului nostru, rămâneți în limitele protecției Domnului nostru pe care numai Inima Sa Sfântă o poate oferi.

POPOR AL LUI DUMNEZEU, rugați-vă Coronița Divinei Milostiviri adăpostindu-vă în Inima Sfântă pentru a evita calamitățile care se anunță.

CERUL colorat în roșu VA FI LUMINAT, în timp ce apele vor deveni amare și se vor înroși ca sângele, provocând un comportament nefiresc al creaturilor din mare, de pe pământ și în aer. (2). Leviticul 26:22

PLĂGILE ȘI FOAMETEA continuă să se agraveze, pe măsură ce inimile de piatră se umflă de încăpățânare și mândrie. Pocăința le ocolește și este absentă de pe buzele lor.

POCĂIȚI-VĂ , POCĂIȚI-VĂ, POCĂIȚI-VĂ! căci nenorocirile se vor abate în curând asupra voastră!

(1). Apocalipsa 8:13

RĂZBOIUL MONDIAL va aduce apocalipsa.

IUBIȚI AI LUI HRISTOS, întoarceți-vă sub mantia Doamnei Noastre al sfârșitului timpurilor și refugiați-vă în Inima Sfântă a Domnului și Mântuitorului nostru, Isus Hristos.

Recunoașteți îngerii voștri păzitori care au fost desemnați să vă vegheze și să vă conducă spre siguranță.

Sunt gata cu mulțimi de îngeri să vă apere de răutatea și capcanele diavolului, ale cărui zile sunt puține la număr. Așa vorbește Apărătorul vostru vigilent.

(1). M-am uitat şi am auzit un vultur care zbura prin mijlocul cerului şi zicea cu glas tare: „Vai, vai, vai de locuitorii pământului din pricina celorlalte sunete de trâmbiţă ale celor trei îngeri care au să mai sune!” Apocalipsa-8:13

(2). Leviticul 26:22

22 Voi trimite fiare sălbatice să vă atace, vă vor lăsa fără copii și vă vor nimici vitele. Vă vor face atât de puțini la număr încât drumurile vor fi pustii. 

Comentariu de Iubita Shelley Anna

Sfântul Mihail îi imploră pe cei mândri să se pocăiască de fărădelegile lor care le condamnă sufletele, căci ceasul este târziu!

Vai înseamnă "durere, chin, suferință, necaz"; cele trei vaiuri din Apocalipsa reprezintă judecata finală pe care Dumnezeu o pronunță asupra locuitorilor răi ai pământului pentru a-i îndemna la pocăință (Apocalipsa 9:20). Cele trei nenorociri sunt, într-adevăr, un timp de mare angoasă și suferință pentru cei care i-au jurat credință lui Antihrist în timpul sfârșitului.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7919912284717505&set=a.242597375782406

Un comentariu: