vineri, 2 septembrie 2022

ÎN CURÂND, COPIII LUI DUMNEZEU VOR FI RĂPIȚI - Carbonia, 27.08.2022 (Prima locuțiune)

Astăzi sunt cu voi, ca întotdeauna, ... cum începe Sfântul Rozariu, sunt aici cu voi, îmi unesc mâinile mele cu mâinile voastre, vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, vă îmbrățișez și vă îndemn tot mai mult să fiți credincioși lui Isus Cristos, Fiul meu, și să fiți pâine vie în această lume, să fiți sarea pământului.

Iată, acum suntem în acele vremuri în care veți vedea manifestându-se tot ceea ce au dezvăluit profețiile din trecut și de astăzi. Slujitorii Domnului nostru Iisus Hristos sunt cu toții uniți, sunt gata de luptă, în curând Domnul va dărui darurile Duhului Sfânt:

... fericiți sunt cei care au crezut chiar și fără să vadă,

... fericiți cei care au umblat pe urmele Domnului,

... fericiți sunt cei care au lucrat cu atâta dragoste și generozitate pentru această Operă de mântuire și pentru acest deal al Bunului Păstor.

Dumnezeu și-a ales copiii, îi cheamă pe toți să se adune aici, pe acest deal.

Veți vedea minunile Sale, copiii mei, acum suntem în acele vremuri, puțin timp este înainte de manifestarea Crucii în ceruri, puțin timp înainte de manifestarea lui Dumnezeu către omenire. În curând, copiii lui Dumnezeu vor fi răpiți, duși într-o altă dimensiune și trimiși înapoi pe Pământ ca apostoli ai vremurilor din urmă, pentru a recupera toate acele suflete care s-au îndepărtat de Dumnezeu, ... care L-au respins pe Dumnezeu!

Dumnezeu va încerca pe toate căile să-i salveze pe acești copii, îngenunchindu-i în fața celor mai mari suferințe.

O MARE CATASTROFĂ SE APROPIE, COPIII MEI!

V-am spus-o și v-o anunț din nou astăzi, aici, pe Dealul Bunului Păstor, un loc ales de Cer. 

Într-o zi, Dumnezeu vă va descoperi de ce a ales acest loc.

Mulți se întreabă de ce Carbonia?

Cum se face că locul acela?

Cum de acea vizionară? ... Cum așa?

Copiii mei, nu vă gândiți la acestea. Gândiți-vă doar la rugăciune și la purificarea sufletelor voastre pentru a fi pregătiți pentru momentul în care Isus se va manifesta lumii.

Numai Dumnezeu știe ce trebuie să facă!

Numai Dumnezeu Își cunoaște planul!

Nu vă rămâne decât să vă rugați, să vă apropiați tot mai mult de El pentru mântuirea sufletelor voastre.

Rugați-vă pentru cei care sunt departe de Dumnezeu, rugați-vă pentru cei care încă îl resping pe Dumnezeu și batjocoresc această chemare la "Dealul Bunului Păstor". Aici, Bunul Păstor se va manifesta și va îmbrățișa întreaga omenire. Pregătiți-vă. ... totul se va întâmpla!

Toate  cele ale lui Dumnezeu trebuie să se împlinească în acest timp, nu în ani!

De aceea, pregătiți-vă pentru această întâlnire, pentru mulți va fi anticipată, pentru alții amânată, (...după puritatea inimii lor) De aceea vă cer să vă pregătiți: ...fiți gata! ... fiți curați pentru a nu suferi nici măcar puțin din suferința care va veni.

Îmi unesc mâinile mele cu ale voastre și vă îmbrățișez pe toți cei care sunteți aici, pe deal, vă binecuvântez și îi binecuvântez pe toți cei care de departe mă urmează în această chemare specială a Carboniei.

Toate lucrările se vor uni! Lucrarea lui Dumnezeu este una!

Dumnezeu a chemat în atât de multe locuri, iar acesta este un loc ales în care se va manifesta măreția lui Dumnezeu.

Vă binecuvântez din nou în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

*******

SFÂNTA FECIOARĂ SPUNE DIN NOU: Nu vă întrebați de ce, nu vă puneți aceste întrebări, rugați-vă și spuneți: "Doamne, anticipează revenirea Ta pentru că suntem obosiți să vedem această lume în ruină, suntem obosiți să vedem creaturile suferind din cauza răutății Satanei.

Suntem la bătălia finală, ... la confruntarea finală!

În scurt timp, Preasfânta Maria va zdrobi cu călcâiul ei șarpele străvechi; alături de ea va avea un urmaș credincios lui Iisus Hristos, copiii ei, cei care au răspuns da lui Iisus, care au urmat sfânta Evanghelie și cunosc Sfintele Scripturi! Ei îl cunosc pe Dumnezeu! Este foarte importantă cunoașterea lui Dumnezeu!!!

Cine este Dumnezeu pentru voi?

Copiii mei, cine este Dumnezeu pentru voi?

Atenție! ...nu există un alt Dumnezeu Creator! ... nu există un alt Dumnezeu care să-ți dea mântuirea! Ci numai Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Mântuitorul vostru, Preasfânta Treime: Dumnezeu Tatăl, Fiul și Sfântul Duh, îmbrățișat de Preasfânta Maria într-o singură îmbrățișare de iubire. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7873647606010640&set=a.242597375782406

Un comentariu: