vineri, 5 mai 2023

Îmbrăcați-vă cu toată armura lui Dumnezeu, 20 aprilie 2023, Shelley Anna

În timp ce penele îngerești mă umbresc, îl aud pe Sfântul Mihail Arhanghelul spunând: Astăzi, în timp ce soarele se întunecă, schisma din biserică se intensifică. Proclamarea acestor doctrine ale demonilor fac loc fiului pierzării. O religie mondială unică va fi rezultatul acestei apostazii. Îndepărtați-vă de această corupere și reînnoiți-vă mintea cu adevărul Cuvântului lui Dumnezeu.

Au mai rămas doar clipe de îndurare, veniți sub Izvorul Milostivirii Domnului nostru care se revarsă, cu pocăința pe buze și curățați-vă de orice nedreptate.

IUBIȚI LOCUITORI AI INIMII LUI ISUS CRISTOS, încercările și persecuțiile se vor intensifica pe măsură ce anarhia izbucnește fără control.

Nu intrați în luptă cu o armură incompletă, îmbrăcați-vă cu Întreaga Armură a lui Dumnezeu și rugăciunile voastre să fie neîncetate.

Cu sabia mea scoasă din teacă, eu sunt gata, împreună cu mulțimi de Îngeri, să vă apăr de răutatea și de capcanele diavolului ale cărui zile sunt puține la număr.

Așa vorbește apărătorul vostru vigilent.

Confirmări din SCRIPTURĂ

Dar dacă umblăm în lumină, după cum El însuşi este în lumină, avem părtăşie unii cu alţii; şi sângele lui Isus Hristos, Fiul Lui, ne curăţă de orice păcat. (1 Ioan 1:7)

Vegheaţi, fiţi tari în credinţă, fiţi oameni, întăriţi-vă! Tot ce faceţi să fie făcut cu dragoste! (1 Corinteni 16:13-14)

Frica de oameni este o cursă, dar cel ce se încrede în Domnul n-are de ce să se teamă. (Proverbe 29:25)

Vin grămezi-grămezi în valea judecăţii, căci ziua Domnului este aproape, în valea judecăţii. Soarele şi luna se întunecă, şi stelele îşi pierd strălucirea. (Ioel 3:14-15)

Căci taina fărădelegii a şi început să lucreze; trebuie numai ca cel ce o opreşte acum să fie luat din drumul ei. Şi atunci se va arăta acel nelegiuit pe care Domnul Isus îl va nimici cu suflarea gurii Sale şi-l va prăpădi cu arătarea venirii Sale. (2Tesaloniceni 2:7-8)

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2023/april/23/put-on-the-whole-armor-of-god/

Un comentariu: