luni, 15 mai 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS SÂMBĂTĂ, 6 MAI 2023HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, SÂMBĂTĂ, 6 MAI 2023

Timpul Marelui Întuneric, 18 August, 2016

 "Copiii Mei, pe măsură ce Timpul Marelui Întuneric va cuprinde pământul, veți fi foarte supărați de tot ceea ce veți vedea în jurul vostru. Chiar și acum, răul și murdăria prevalează asupra unor populații întregi. Aceasta nu este voința Mea.

Voința Mea este ca voi să abandonați lucrurile lumii și să rămâneți în Mine, să trăiți în curăție. Mireasa Mea s-a acoperit de murdărie, chiar și acum. Eu doresc să o spăl, dar această spălare nu va fi plăcută pentru ea. Ea Mi se va împotrivi, pentru că este înstrăinată de prima ei dragoste. Ea a uitat de marile Mele bunătăți și binecuvântări față de ea și a plecat după lume să curvească."

NOTĂ: Am auzit o tristețe atât de mare în vocea Lui blândă când a spus această ultimă propoziție...

"Mireasa Mea, tânjesc să vii la Mine, spălată, curată și pregătită pentru întoarcerea Mea la tine! Tânjesc să te duc la casa ta de drept, dar tu nu ai vrut. Te-am chemat să te întorci de la răutatea ta, dar tu nu ai vrut.

Îmi voi revendica Mireasa, dar mai întâi o voi spăla, să fie curată, pentru ca ea să apară înaintea Mea. O voi spăla și dacă va refuza să fie spălată, atunci o voi rafina așa cum se rafinează argintul.

Care cale alegi, iubita Mea Mireasă?"

NOTĂ: El ne cere să alegem - preferăm să ne întoarcem de la răutatea noastră, sau ca El să ne rafineze - o cale mult mai dificilă.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=547190604243970&set=a.403808015248897

Un comentariu: