miercuri, 24 mai 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, VINERI, 19 MAI 2023 - Vălul confuziei

"Un văl de confuzie vine să testeze pe toată lumea. Doar cei care se desfată cu lumea îl vor primi. Copiii Mei care umblă pe căile Mele vor vedea ceea ce este.

Fiți atenți să nu îl primiți, copiii Mei, căci cei care o fac nu pot scăpa de consecințele sale. Când acest văl va cădea pe pământ, va erupe un nor de haos. Acest nor de haos este sfârșitul liniștii. În curând urmează furtuna."

NOTĂ: În 2008, mi s-a arătat o viziune. Acum cred că este posibil să fi văzut acest văl: Mă uitam peste înregistrările mele cu ceea ce mi-a vorbit Domnul în ultimii ani, când am dat peste ceva ce a spus El pe 25 martie 2008, după ce mi-a arătat o viziune în timpul rugăciunii, în care o pătură neagră uriașă cobora în tăcere spre pământ. Cădea prin spațiu și, când am văzut-o, am avut un sentiment foarte rău. Nu înțelesesem ce însemna la momentul respectiv și Îl rugasem să-mi dezvăluie acest lucru.

25 martie 2008: "Pătura de întuneric pe care ai văzut-o coborând este orbirea spirituală care este pe cale să acopere pământul. Aceia care M-au renegat, cei care au tratat cu frivolitate Sângele Fiului Meu, cei care nu umblă în Căile Mele, vor fi prinși în ea. Ei vor deveni prada Celui Rău și vor fi abandonați pe căile lor păcătoase. Poftele lor îi vor mistui, iar moartea va fi răsplata lor. Vedeți deja cum Judecata Mea cade asupra unora, dar veți vedea că aceasta se va intensifica pe măsură ce zilele trec, pe măsură ce înlătur petele care au făcut de rușine Numele Meu Sfânt și au profanat Biserica Mea. Nu voi mai privi în altă parte de la păcatul lor, ci îl voi descoperi pentru ca toată lumea să-l vadă. Rușinea va fi răsplata lor. Nu voi mai tolera păcatul în biserică. Și pe prefăcuți îi voi îndepărta, căci nu sunt de la Mine, nu sunt mlădițe ale viței adevărate. Ei stau ca niște marionete, săptămână după săptămână, dar ochii lor nu văd și urechile lor nu aud. Ei nu Mă caută și au stârnit mânia Mea sfântă. Îi voi trimite pe Sfinții Mei apostoli și profeți, și ei vor fi alungați când voi face să strălucească lumina glorioasă a Sfințeniei Mele asupra lor. Voi alunga tot întunericul de la Mireasa Fiului Meu!".

https://www.facebook.com/photo?fbid=554107233552307&set=a.403808015248897

Un comentariu: