miercuri, 17 mai 2023

Țineți aproape de Mine, 11 mai 2023, Shelley Anna

 Un mesaj de la Domnul

Isus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim spune:

Iubiții Mei, apropiați-vă de Mine. Rămâneți în granițele Inimii Mele Sfinte, unde veți fi protejați de tulburările care se intensifică.

Circumstanțele se înrăutățesc în țările voastre, pe măsură ce bariera dintre omenire și tărâmul întunericului slăbește. (1) A doua zi a săptămânii este ziua lunii în calendarul ocultismului, unde sunt invocate entitățile demonice. Aceste entități urmăresc ruinarea sufletelor și promovează anarhia care este acum vizibilă pe măsură ce se răspândește de la o inimă la alta.

Dacă vă apropiați de Mine, vă voi adăposti sub aripile Mele, pentru că Eu sunt refugiul vostru sigur. Așa vorbește Domnul.

(1) Luni este a doua zi a săptămânii, ei se referă la această zi ca fiind ziua lunii. Ziua Lunii (luni). Prin invocarea lunii, vrăjitoarele pot schimba lumina cu întunericul, unde sunt chemați demonii. 

CONFIRMĂRI DIN SCRIPTURĂ

... în care umblaţi odinioară după [mentalitatea] veacului lumii acesteia, după stăpânitorul puterii văzduhului, a duhului care lucrează acum în fiii neascultării.  Efeseni 2:2

Aceasta este judecata: lumina a venit în lume, dar oamenii au iubit mai mult întunericul decât lumina, pentru că faptele lor erau rele. Căci oricine face [fapte] rele urăşte lumina şi nu vine la lumină ca să nu-i fie descoperite faptele. Însă oricine face adevărul vine la lumină ca să se vadă că faptele sale sunt făcute în Dumnezeu”. Ioan 3:19-21

Se satură din belşugul casei tale, tu îi adăpi din şuvoaiele desfătărilor tale. Psalmi 36:9

El te va acoperi cu aripile lui

şi vei găsi refugiu sub aripile sale;

adevărul lui îţi va fi scut şi pavăză.

Psalmi 91:4

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2023/may/15/draw-close-to-me/

Un comentariu: