marți, 23 mai 2023

Luați aminte și ascultați, 14 mai 2023, Shelley Anna

 Un mesaj de la Domnul

Isus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim spune:

Cei care sunt departe de Mine, luați aminte și ascultați: încăpățânarea și mândria vor fi căderea voastră. Permiteți ca lumina iubirii Mele să pătrundă în inimile voastre necredincioase și să pună capăt îndoielilor pe care le aveți despre Mine.

Spirite înșelătoare sunt peste tot în jurul vostru, șoptindu-vă minciuni în urechi, plantând acea sămânță de îndoială și necredință care acum v-a întunecat vederea, orbindu-vă și împiedicându-vă să vedeți ceea ce vă așteaptă dacă veți continua pe această cale a distrugerii.

Veniți la Mine acum și permiteți ca razele Îndurării Mele să strălucească asupra voastră, căiți-vă și chemați Numele Meu, iar Eu vă voi izbăvi din focurile iadului.

Asigurați-vă veșnicia în cer cu Mine, predându-Mi inimile voastre în această zi pentru că ora este târzie, iar Timpul Milostivirii Mele se va sfârși în curând, pe măsură ce Ziua Judecății Mele se apropie. Așa vorbește Domnul.

O lectură biblică - Evrei 3:12

 Vedeţi, fraţilor, ca nu cumva să fie în vreunul dintre voi o inimă înrăită de necredinţă, încât să se îndepărteze de Dumnezeul cel viu.

Isus continuă și spune: un timp pentru convertire vine în momentele de Milostivire rezervate fiecărui suflet. Așa vorbește Domnul.               

CONFIRMĂRI DIN SCRIPTURĂ

Învaţă-mă, Doamne, calea ta şi voi umbla în adevărul tău;

dă-mi o inimă simplă, ca să se teamă de numele tău! Psalmi 86:11

 Aşadar, mergeţi şi învăţaţi ce înseamnă: «Îndurare vreau, şi nu jertfă», căci nu am venit să-i chem pe cei drepţi, ci pe cei păcătoşi”. Matei 9:13

 Ai milă de mine, Dumnezeule, după marea ta bunătate, şi, după mulţimea îndurărilor tale, şterge fărădelegea mea! Spală-mă cu desăvârşire de nelegiuirea mea şi curăţă-mă de păcatul meu! Psalmul 51:3-4

Apoi va spune și celor de la stânga,

Atunci le va spune celor de la stânga: «Plecaţi de la mine, blestemaţilor, în focul cel veşnic pregătit pentru diavol şi îngerii lui! MATEI 25:41

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2023/may/15/take-heed-and-listen/

Un comentariu: