joi, 11 mai 2023

Începutul suferințelor, 4 mai 2023, Shelley Anna

 Isus Cristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim spune:

Iubiții mei, este foarte urgent să vă umiliți în fața Crucii Mele, căindu-vă de toate fărădelegile care Mă ofensează. Ora a devenit foarte târzie. Fiți ascultători la poruncile Mele în timp ce lucrați la mântuirea voastră cu frică și tremurând.

Eu vă iubesc cu o iubire necondiționată. Așa vorbește Domnul.

O văd pe Maica Sfântă împodobită în Lumină Radiantă și o aud spunând:

Iubiții mei copii, ridicați-vă armele spirituale, rugați-vă Rozariul meu de Lumină care luminează întunericul care vă înconjoară în această zi. Rugăciunile voastre să fie neîncetate pentru convertirea păcătoșilor care se află sub o mare înșelăciune care îi îndepărtează tot mai mult de Inima Sfântă a Fiului Meu care este plină de Milostivire. Satana continuă să le manipuleze mințile cu viclenia minciunilor sale, care vor aduce persecuții. Pe măsură ce intrați în Inima Sfântă a Fiului Meu, vă voi acoperi cu Mantia Mea.

Copilași, continuați să luminați întunericul cu rugăciunile voastre neîncetate și amintiți-vă mereu de Promisiunile Mele. Așa spune Mama voastră iubitoare.

În timp ce penele angelice mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând: Iubiți locuitori ai Inimii lui Cristos, suferința multor ținuturi se intensifică, deoarece vor fi zguduite de activitate seismică și erupții vulcanice.

Războaiele și zvonurile de războaie continuă, dar nu este încă sfârșitul.

Persecutorii vor veni în curând împotriva voastră. Este foarte urgent să rămâneți în limitele protecției pe care numai Inima Sfântă a lui Isus Cristos o poate oferi.

O puternică amăgire umbrește omenirea, deoarece doctrina solidă și Cuvântul lui Dumnezeu sunt respinse. Inimile se răcesc pe măsură ce se îndepărtează de Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Cristos.

Stăpânirea lui satana se înăsprește, preluând controlul asupra acestor inimi.

Îmbrăcați-vă cu întreaga armură a lui Dumnezeu, mânuind armele spirituale în mâini pline de rugăciune.

Rugați-vă Rozariul Luminii al Maicii Domnului, pentru a combate întunericul care vă înconjoară.

Pregătiți-vă inimile prin rugăciune și post, căci la o oră necunoscută, întunericul va acoperi pământurile voastre și Semnul Fiului Omului va apărea pentru ca toți să vadă.

Cu sabia mea scoasă din teacă, Eu sunt gata, împreună cu mulțimi de Îngeri, să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului, ale cărui zile sunt puține la număr.

Așa vorbește Apărătorul vostru vigilent.

 

Biblia Douay-Rheims

De aceea, iubiții mei, (așa cum ați ascultat întotdeauna, nu numai ca și în prezența mea numai, ci cu mult mai mult acum, în absența mea), cu frică și tremurând lucrați la mântuirea voastră.

Isus prezice distrugerea Templului

1 Atunci Isus a ieșit și s-a îndepărtat de templu, iar discipolii săi s-au urcat să-I arate clădirile templului. 2 Și Isus le-a spus: "Nu vedeți toate aceste lucruri? Adevăr vă spun că nu va rămâne aici nicio piatră peste piatră care să nu fie dărâmată".

Semnele vremurilor și sfârșitul veacului

3 În timp ce ședea pe Muntele Măslinilor, discipolii au venit la El în particular și I-au zis: "Spune-ne, când se vor întâmpla aceste lucruri? Și care va fi semnul venirii Tale și al sfârșitului veacului?".

4 Isus le-a răspuns și le-a zis: "Luați seama ca nimeni să nu vă înșele. 5 Pentru că mulți vor veni în numele Meu, spunând: "Eu sunt Cristosul", și vor înșela pe mulți. 6 Și veți auzi de războaie și de zvonuri de războaie. Aveți grijă să nu vă tulburați, pentru că toate aceste lucruri trebuie să se întâmple, dar sfârșitul nu este încă. 7 Pentru că o națiune se va ridica împotriva altei națiuni și regatul împotriva regatului. Și vor fi foamete, ciumă și cutremure în diferite locuri. 8 Toate acestea sunt începutul durerii.

9 "Atunci vă vor da în necazuri și vă vor ucide și veți fi urâți de toate națiunile din cauza numelui Meu. 10 Atunci mulți se vor supăra, se vor trăda unii pe alții și se vor urî unii pe alții. 11 Atunci se vor ridica mulți profeți falși și vor înșela pe mulți. 12 Și pentru că va abunda nelegiuirea, dragostea multora se va răci. 13 Dar cel care va rezista până la sfârșit va fi salvat. 14 Această Evanghelie a Împărăției va fi propovăduită în toată lumea, ca mărturie pentru toate națiunile, și atunci va veni sfârșitul.

Marea Tribulație

15 "De aceea, când veți vedea "urâciunea pustiirii", despre care a vorbit profetul Daniel, stând în locul sfânt" (cine are urechi de auzit, să audă), 16 "atunci cei care sunt în Iudeea să fugă în munți. 17 Cel care este pe acoperișul casei să nu se coboare să ia nimic din casa lui. 18 Și cel care este pe câmp să nu se întoarcă să-și ia hainele. 19 Dar vai de cele care sunt însărcinate și de cele care alăptează copii în acele zile! 20 Și rugați-vă ca fuga voastră să nu fie în timpul iernii sau în ziua de Sabat. 21 Pentru că atunci va fi marele necaz, cum nu a fost de la începutul lumii până acum și nici nu va fi vreodată. 22 Și dacă nu s-ar scurta acele zile, nicio făptură nu ar fi salvată; dar, de dragul celor aleși, acele zile vor fi scurtate.

23 "Atunci, dacă vă spune cineva: "Iată, aici este Cristosul!" sau "Iată!", nu-l credeți. 24 Pentru că se vor ridica falși cristoși și falși profeți și vor arăta semne și minuni mari pentru a-i înșela, dacă este posibil, chiar și pe cei aleși. 25 Vedeți, v-am spus dinainte.

26 "De aceea, dacă vă spun: "Priviți, El este în deșert!", nu ieșiți; sau "Priviți, El este în interior!", nu credeți. 27 Pentru că, așa cum fulgerul vine de la răsărit și fulgeră spre apus, așa va fi și venirea Fiului Omului. 28 Pentru că acolo unde va fi cadavrul, acolo se vor aduna vulturii.

Venirea Fiului Omului

29 "Imediat după necazul acelor zile, soarele se va întuneca și luna nu-și va mai da lumina, stelele vor cădea din cer și puterile cerurilor vor fi zguduite. 30 Atunci, semnul Fiului Omului va apărea în cer și atunci toate semințiile pământului vor plânge și vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului cu putere și cu mare slavă. 31 El va trimite pe îngerii Săi cu un sunet mare de trâmbiță și ei vor aduna pe aleșii Săi din cele patru vânturi, de la un capăt al cerului până la celălalt.

Parabola smochinului

32 "Învățați acum această parabolă despre smochin: Când ramura lui a înmugurit deja și scoate frunze, știți că vara este aproape. 33 Așa și voi, când vedeți toate aceste lucruri, știți că este aproape - la uși! 34 Adevărat vă spun că această generație nu va trece nicidecum până nu se vor întâmpla toate aceste lucruri. 35 Cerul și pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece niciodată.

Nimeni nu știe ziua sau ora

36 "Dar despre ziua și ora aceea nu știe nimeni, nici măcar îngerii din ceruri, ci numai Tatăl Meu. 37 Dar cum a fost în zilele lui Noe, așa va fi și venirea Fiului Omului. 38 Pentru că, așa cum în zilele de dinaintea potopului mâncau și beau, se căsătoreau și se logodeau, până în ziua în care Noe a intrat în arcă, 39 și nu au știut până când a venit potopul și i-a luat pe toți, așa va fi și venirea Fiului Omului. 40 Atunci, doi oameni vor fi pe câmp: unul va fi luat și celălalt va fi lăsat. 41 Două femei vor fi la moară: una va fi luată și cealaltă va fi lăsată. 42 Vegheați, așadar, pentru că nu știți la ce oră vine Domnul vostru. 43 Să știți însă că, dacă stăpânul casei ar fi știut la ce oră va veni hoțul, ar fi vegheat și nu ar fi permis să i se spargă casa. 44 De aceea și voi fiți pregătiți, pentru că Fiul Omului vine la o oră la care nu vă așteptați.

Servitorul credincios și servitorul rău

45 "Cine este, așadar, un slujitor credincios și înțelept, pe care stăpânul său l-a pus stăpân peste casa lui, ca să le dea hrană la timpul potrivit? 46 Binecuvântat este acel servitor pe care stăpânul său, când va veni, îl va găsi făcând astfel. 47 Adevăr, vă spun că îl va pune stăpân peste toate bunurile sale. 48 Dar dacă acel servitor rău zice în inima lui: "Stăpânul meu întârzie să vină" 49 și începe să le bată pe celelalte slugi, să mănânce și să bea cu bețivii, 50 stăpânul acelui servitor va veni într-o zi în care nu se va aștepta și la o oră pe care nu o va ști, 51 și îl va pedepsi și îi va da partea lui cu ipocriții. Va fi plâns și scrâșnirea dinților.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2023/may/06/the-beginning-of-sorrows/

Un comentariu: