luni, 8 mai 2023

O epidemie bacteriană prefigurează plăgile, 27 aprilie 2023, Shelley Anna

Un mesaj de la Sfântul Arhanghel Mihail

În timp ce penele îngerești mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând: IUBIT POPOR AL LUI DUMNEZEU, continuați pentru ca rugăciunile voastre să fie neîncetate pentru convertirea păcătoșilor. Rugați-vă pentru aceste suflete vulnerabile care dorm, inconștiente de starea sufletelor lor, pentru că conștiința lor a fost alterată. Ochii lor sunt înșelați să vadă răul ca fiind bun și binele ca fiind rău.

PE MĂSURĂ CE ORDINEA MONDIALĂ UNICĂ SE CONTUREAZĂ, liderii națiunilor continuă să cadă pradă sub influența răului, care le domină gândurile. Aceste entități demonice au molipsit omenirea cu un spirit de frică, care se va răspândi ca o boală, de la o inimă la alta, făcându-le să se răcească, în timp ce nelegiuirea se răspândește, făcând loc unei noi ordini mondiale.

O RELIGIE MONDIALĂ UNICĂ

Va apărea cineva cu o mare putere și autoritate pentru a-i persecuta, domina și distruge pe toți cei care refuză să ia numărul numelui său și să i se închine.

Națiunile se vor supune autorității lui.

O EPIDEMIE BACTERIANĂ PREFIGUREAZĂ PLĂGILE NECAZULUI

Pe măsură ce apare o altă pandemie, omenirea va fi suprimată, în timp ce aceia care dețin autoritatea vă vor restrânge libertățile prin dispoziții care vor determina aplicarea legii marțiale.

Procurați-vă medicamentele cerești care au fost prescrise, pentru a obține Binecuvântarea de protecție a Domnului ( Uleiul Bunului Samaritean și uleiul esențial de geranium(are aceste proprietăți binecuvântate de vindecare și protecție pe care Domnul și Mântuitorul nostru le extinde asupra voastră).

PLĂGILE NECAZULUI

Aceste plăgi vor lovi omenirea în timpul necazului, o perioadă de mânie a lui Dumnezeu. O plagă a pielii îi va infecta pe cei care au semnul fiarei pe frunte și pe mâna dreaptă.

IUBIȚI LOCUITORI AI INIMII LUI HRISTOS, rugați-vă pentru ținuturile voastre care vor fi biciuite de ravagiile naturii. Rugați-vă pentru convertirea păcătoșilor care sunt vulnerabili la minciunile lui Satana.

Rugați-vă, iubiților, rugați-vă fără încetare.

Rugați-vă Rozariul de lumină al Maicii Domnului care vă luminează credința și îl orbește pe dușmanul vostru, adversarul, care este stăpânul minciunii.

LUAȚI AMINTE ȘI ASCULTAȚI. Veniți la Domnul cu o inimă umilă și smerită, apropiindu-vă de Scaunul Milostivirii și mărturisiți- vă păcatele. Căutați iertarea Domnului, spălați-vă hainele în sângele Mielului. Milostivirea Domnului este pentru toți.

Cu sabia mea scoasă din teacă, sunt gata, împreună cu mulțimi de îngeri ,să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului, ale cărui zile sunt puține la număr.

Așa zice apărătorul vostru vigilent.

 CONFIRMARE DIN SCRIPTURĂ

Matei 24:12 Iar din pricina înmulţirii fărădelegii, iubirea multora se va răci. 

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2023/april/29/a-bacterial-outbreak-foreshadows-the-plagues/

Un comentariu: