luni, 15 mai 2023

PREGĂTIȚI-VĂ, O, OAMENILOR, A SOSIT CEASUL ALEGERII! UN VUIET VA ZGUDUI UNIVERSUL! – Carbonia, 8.05.2023

Iubita Mea Mireasă, Eu, Domnul tău Isus Cristos, te binecuvântez. Mergi la Milostivirea Mea, femeie: nimeni nu te va putea doborî. Eu sunt!bMergi pe urmele Mele și însemnează-te mereu în Numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Ai încredere în Mine și urmează instrucțiunile Mele. Dealul își face debutul în Mine: nu vei întârzia să Mă vezi.

Cerul este deja pe Pământ: în curând veți auzi strigătul puternic al Tatălui care, în Dreptatea Sa, va zgudui munții!

Copiii Mei, iubiții Mei copii: "acesta" este momentul mult așteptat pentru eliberarea voastră! Veți fi luați de Duhul Sfânt și veți fi capabili să fiți martori ai Adevărului. Dumnezeu este Adevărul infinit: niciun om, niciodată, nu va putea să treacă peste Adevăr.

Iubiți fii: așteptați-mă cu șoldurile încinse, cu încălțămintea în picioare și cu toiagul în mână. Surpriza va fi mare! ... Când Mă veți vedea, veți avea timp doar să spuneți: "Domnul meu și Dumnezeul meu!". Și, asemenea lui Toma, veți alerga la Mine și veți pune nu numai degetul în rănile Mele, ci Mă veți îmbrățișa tremurând de bucurie! Așteptarea va fi răsplătită: fiori de bucurie imensă pentru toți credincioșii lui Dumnezeu!

Preasfânta Maria își vestește Coborârea, va veni în ajutorul armatei sale de copii credincioși ai lui Isus Cristos, Fiul ei, ea îi va învăța Lucrurile lui Dumnezeu, vor vedea cu ochii lui Dumnezeu și vor fi biruitori în El.

Cetatea Sfântă este la manifestarea ei, victoria est!

Adio lucruri străvechi, adio tot ceea ce nu este de la Dumnezeu! Adio celor care au întors spatele Iubirii de Dumnezeu, dându-se pe ei înșiși Satanei.

O stea este pe cale să apară pe cer: un vuiet va zgudui Universul, ... este ora despărțirii! Pregătiți-vă, oamenilor, a sosit ceasul alegerii! Îngenuncheați în fața Celui care a fost străpuns și cereți iertare pentru păcatele voastre. Amin!

https://colledelbuonpastore.eu/2023/05/09/preparatevi-o-uomini-lora-della-scelta-e-giunta-un-boato-percuotera-luniverso/

Un comentariu: