luni, 1 mai 2023

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, 19 și 21 aprilie 2023

MIERCURI, 19 APRILIE 2023 - Nu veți înțelege 

"Copiii Mei, vin atât de multe lucruri pe care nu le veți înțelege, chiar și cei care Mă cunoașteți. Să știți că Eu sunt alături de voi la fiecare pas, chiar și atunci când pentru mintea voastră umană nu are sens. Să știți că întotdeauna atenția Mea se concentrează asupra a ceea ce este mai bine pentru întreaga omenire, nu pentru o persoană sau o familie. Amintiți-vă că nu vă pot răspunde la fiecare rugăciune în acest timp, pentru că toate trebuie să se împlinească pentru ca copiii Mei să poată veni în sfârșit acasă la Mine.

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl aveți în minte în orice moment, în timp ce intrați în cea mai dificilă perioadă din istoria pământului, trebuie să fie să nu Mă renegați, indiferent de circumstanțe.

Dacă vă lepădați de Mine în oricare moment, sub orice formă, sufletul vostru va fi predat dușmanului. Nimic din ceea ce puteți suferi nu este mai rău decât aceasta. Nimic din ceea ce nu ar trebui să faceți, nu merită sufletul vostru veșnic. Țineți minte acest lucru.

Vedeți semnele întoarcerii Mele în curând. Fiți plini de curaj știind că răscumpărarea voastră se apropie și în curând toate durerile de pe pământ vor fi doar amintiri îndepărtate din cer."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=537958821833815&set=a.403808015248897

VINERI, 21 APRILIE 2023

REPOSTAT: 25 martie 2020, Zguduirea 

"Fiți atenți la ceea ce permit pentru a-i scutura pe cei care dorm în această oră târzie. Fiți atenți la metodele Mele și veți recunoaște când Mă manifest printre voi. Eu doresc să salvez mai multe suflete.

Pregătiți-vă inima să înțeleagă că această zguduire va continua de acum până la sfârșitul tuturor lucrurilor și va continua să crească în intensitate pe măsură ce se apropie sfârșitul.

Este dorința Mea ca toți oamenii să-și sfâșie inimile. Multe evenimente sunt planificate pentru a-i ajuta pe necredincioși să Mă cunoască. Rugați-vă pentru cei care nu cred, copiii Mei, rugați-vă pentru cei pe care nu îi cunoașteți, precum și pentru cei pe care îi cunoașteți, pentru că în curând mulți vor trece în eternitate fără Mine."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=539089171720780&set=a.403808015248897

Un comentariu: