luni, 15 mai 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, DUMINICĂ, 7 MAI 2023

Repostat: Ascultați-mă acum, 25 martie 2011

 "Vremuri primejdioase sunt peste voi pe pământ. Multe sunt uneltirile celor din spatele scenei care au puterea de a dezbina și de a cuceri. Multe sunt căile planurilor lor de a înfrânge voința poporului de a face ceea ce este corect, de a-i doborî pe cei care poartă numele Meu pe pământ.

Cu toate acestea, nu de fețele și nici de planurile lor trebuie să vă temeți, copiii Mei, ci de mâna Dumnezeului vostru dacă nu Mă ascultați, pentru că planurile Mele pe pământ vor avansa și se vor împlini în acest timp și vai de cei care refuză să meargă pe căile Mele și să facă voia Mea, pentru că vor înfrunta dușmanul fără ca înțelepciunea sau puterea Mea să îi ghideze în ceea ce trebuie să facă în aceste vremuri.

Vai de cei care lâncezesc în plăcerile pământești și nu știu cât de târziu este ceasul care se apropie pentru că voi veni repede și ei vor fi lăsați în urmă și vor avea o soartă mult mai rea decât simpla moarte!

Mare va fi răsplata celor care Mă vor urma pe Mine și voința Mea până la marginile pământului în aceste zile din urmă! Mare și puternică va fi puterea în care vor umbla și gloria pe care o vor vedea! Ei vor fi martori la semne și minuni cum nu a mai văzut niciodată această lume și mare va fi răsplata lor în cer pentru că au rezistat.

În curând voi vorbi multora despre ceea ce aș vrea să faceți de dragul Numelui Meu. Fiți gata să vă supuneți, copiii Mei, pentru că se apropie timpul pentru întoarcerea Mirelui. Nu zăboviți în căutarea plăcerii sau în goana după lucrurile acestei lumi, căci în curând le veți lăsa în urmă. Aveți încredere în Mine că vă voi asigura nevoile. Nu am promis Eu în Cuvântul Meu că voi face acest lucru pentru cei care vor umbla în căile Mele?

Nu vă lăsați înșelați, copiii Mei, crezând că ora nu este atât de târzie pe cât este, căci dușmanul aceasta dorește să credeți și dacă zăboviți în plăcerile lumii sau dacă refuzați poruncile Mele, veți cunoaște cu adevărat regretul. Căci a trecut timpul pentru a zăbovi și a refuza să vă supuneți. EU SUNT real, EU SUNT viu și EU urmăresc să văd dacă vă veți supune. Dacă nu Mă veți asculta și nu Mă veți asculta repede, voi încredința misiunea voastră altcuiva."

*** În acest moment, Domnul a spus că vor fi unii care vor auzi acest cuvânt și vor refuza în continuare să-L asculte. Vouă, El vă spune: Ascultați-Mă acum sau înfruntați judecata Mea asupra vieții voastre.

Atunci veți striga: Tată! Unde este răsplata mea? Dar Eu vă spun că am trecut-o și pe aceea la unul mai dispus să sacrifice mângâiere, mai dispus să Mă asculte și să se supună, căci voi nu ați fost dispuși.

Grăbiți-vă, copiii Mei. Este timpul să ne întoarcem de la distracție acum și să abordăm seriozitatea orei. Auziți cuvintele Mele, ascultați-Mă acum ca să scăpați de ce este mai rău din ceea ce va veni în curând pe pământ.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=547753644187666&set=a.403808015248897 

Un comentariu: