vineri, 19 mai 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, SÂMBĂTĂ, 13 MAI 2023

Repostat: Redați-Mi inimile voastre, 28 iunie 2011 

"Vino la Mine, poporul Meu. Lăsați-Mă să vă fac din nou curați în ochii Mei. Lăsați-Mă să vă spăl de murdăria lumii în care locuiți. Doresc ca voi să rămâneți în Mine, Cel Preasfânt, Sfântul lui Israel. Doresc ca voi să umblați în curăție față de ceea ce vă înconjoară, liberi de presiunea de a vă conforma imaginii lumii. Doresc ca voi să fiți ca Mine.

Dacă vă veți oferi ca instrumente ale dreptății Mele, voi face minuni în viețile voastre! Mulți Mi-au cerut o minune, dar aveți păcatul în voi și nici măcar nu încercați să vă eliberați de influența celui rău." (În acest moment, am auzit o mare tristețe în vocea Domnului. Era evident că păcatul nostru Îl întristează foarte, foarte tare). "Doriți căile lui mai mult decât ale Mele, și totuși Îmi cereți să vă binecuvântez. Nu se poate, copiii Mei, pentru că binecuvântările Mele vin odată cu ascultarea de cuvântul Meu și cu umblarea pe căile Mele.

În vremurile care vor veni curând, mulți dintre voi vor simți mâna puternică a judecății Mele asupra vieților voastre. Doresc să vă convertiți - căiți-vă acum de faptul că ați permis lumii să vă îmbrățișeze. Căiți-vă că ați îmbrățișat-o la rândul vostru. Deși sunteți în ea, Eu doresc să nu fiți din ea și să nu o doriți, și totuși voi o doriți. Mulți dintre voi încă iubiți lumea și căile ei mai mult decât Mă iubiți pe Mine și cele ale Mele.

Întoarceți-vă. Întoarceți-vă acum la mustrarea Mea ca să fiți salvați de ceea ce vă așteaptă altfel. Întoarceți-vă acum și sfâșiați-vă inimile pentru ca Eu să vă scutesc de aceste judecăți teribile care urmează să se reverse asupra tuturor națiunilor. Întoarceți-vă acum și dați-Mi toate domeniile vieții voastre, nu doar unul sau două. Dați-Mi inimile voastre cu adevărat, fără rețineri, și nu numindu-vă pe voi înșivă după Numele Meu Sfânt. Deveniți cu adevărat ai Mei în toate domeniile pentru ca Eu să vă pot cruța.

Umblați cu sfințenie înaintea Mea și înaintea celor din jurul vostru, pentru ca ei să Mă vadă și să Mă cunoască prin voi. Nu știți că acest lucru face parte din mărturia voastră pentru Mine? Nu vedeți că nu puteți sluji lumii și propriilor voastre dorințe și, în același timp și Mie? Nu vedeți contradicția dintre propriile voastre cuvinte și fapte? Căci Eu o văd cu siguranță, preaiubiții Mei, și spun că nu trebuie să fie așa.

Veniți la Mine. Redați-Mi inimile voastre și deveniți cu adevărat ai Mei înainte de a fi prea târziu."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=550907873872243&set=a.403808015248897

Un comentariu: