marți, 9 mai 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, SÂMBĂTĂ, 29 APRILIE 2023

 Repostat: Mândrie și împotrivire, 8 ianuarie 2019

"Copiii Mei, războiul este asupra voastră. (Am auzit o mare, mare tristețe în vocea Lui). Dușmanii Americii complotează... ei discută despre momentul suprem pentru a lovi și despre cea mai bună modalitate de a aplica rana mortală pe care au planificat-o.

Așa cum America a umblat împotriva Mea în mândrie, acum Eu umblu împotriva ei. În mândria ei, ea s-a făcut vulnerabilă la atac. Pentru că voi (America) ați mers contrar Cuvântului Meu și Căilor Mele, v-am dat un lider mândru. Oamenilor orgolioși le pasă mai mult de felul în care arată un lucru decât de cum este, iar acest lucru este deseori căderea lor. Ei fac greșeli pentru a-și păstra imaginea.

America are mulți dușmani, mult mai mulți decât știe acest om, și ei vin după ea. Planurile sunt puse la punct și se fac înțelegeri în culise pentru căderea Americii, iar momentul se apropie.

O, America, te-aș fi păzit și te-aș fi protejat ca fiind a Mea, dar tu ai mers împotriva Mea! Ați făcut o alianță cu Dușmanul Meu și Eu nu pot proteja ceea ce nu este al Meu."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=542787208017643&set=a.403808015248897

Un comentariu: