marți, 9 mai 2023

VEȚI LOCUI ÎNTR-UN LOC SFÂNT... Carbonia, 29.04.2023 (ora 16:43 - locuțiune)

Inima mea Imaculată este la Triumful ei, mulțumită Armatei mele pământești, copiilor mei devotați, celor care au susținut chemarea lui Isus și au rămas credincioși Sfintei Sale Doctrine.

Iubiți copii, o, voi toți cei care Îl adorați și Îl urmați astăzi pe Domnul Isus Cristos:

iată că am venit să vă iau de mână și împreună cu voi cer revenirea Sa anticipată...

Doresc să vă aduc la El, "frumoși" și "imaculați în Iubire".

Astăzi, copiii Mei, este o zi specială pentru Cer: triumful Inimii Mele Imaculate este deja sărbătorit aici.

Iubiții mei copii: pregătiți-vă, rămâneți în puritate, în scurt timp, Duhul Sfânt va coborî în voi. Îmbrățișați-L pe Isus în inima voastră, iubiți-L cu toată ființa voastră și iubiți-vă unii pe alții, împărțiți totul, copiii Mei.

Eu sunt aici, prezent în mijlocul vostru, și aici voi rămâne pentru totdeauna: acest loc va deveni un templu important, templul în care Isus îi va primi pe toți copiii Săi, ... El îi va transforma în Sine în iubire și caritate.

Credeți "pe deplin", copiii mei! Nu lăsați inimile voastre să fie răpite de dușman!

Chiar și atunci când vă aflați în stările cele mai dureroase, să știți că trebuie să vă îmbrățișați crucea, așa cum Isus și-a îmbrățișat-o pe a Sa pentru mântuirea voastră. Voi, cu jertfa voastră, salvați multe suflete, copiii mei, salvați o mare parte a Omenirii.

Cerul deja sărbătorește cu voi! Banchetul este gata, Isus va deschide ușile pentru copiii Săi: îi va primi în Sine și îi va păstra în Sine pentru totdeauna!

Bucurie nesfârșită și iubire veșnică, copiii Mei, niciodată nu va mai fi durere, niciodată lacrimi, totul va renaște în Isus Cristos!

Iubiți fii, nu vă puteți imagina fericirea pe care o veți întâlni: ... o viață plină de bucurie! Isus va da fiecăruia dintre Copiii Săi viața veșnică în fericire absolută!

Acest lucru fusese deja pregătit dinainte,.. dacă omul nu ar fi ascultat de vocea celui rău, astăzi s-ar fi aflat deja în această dimensiune cerească și ar fi trăit deja într-o bucurie infinită, ar fi dansat cu Isus, s-ar fi jucat cu Isus, ar fi zâmbit cu Isus, transformat în El: ...de propria Sa Lumină, de propria Sa Iubire, de propria Sa Caritate.

O, copiii Mei, în scurt timp nu veți mai avea nevoie de nimic: nu vă va lipsi nimic,

Dumnezeu a prevăzut totul pentru "cei aleși" ai Săi, veți avea un loc sfânt, veți locui într-un loc sfânt, acel loc pe care Isus l-a văzut deja pentru fiecare dintre voi.

Iubiții mei, cât de frumoși sunteți! ... Cât de mult îmi atingeți Inima!

Astăzi plâng lacrimi de bucurie pentru voi toți cei care Mă urmați, care îmbrățișați sfânta Evanghelie a lui Isus. Voi ați înfruntat lumea, v-ați arătat fața voastră în Isus Hristos, nu v-ați lăsat seduși de vrăjmaș.

Iată, soldații lui Isus sunt "gata"! În curând, Sfântul Arhanghel Mihail îi va chema să se alăture armatei sale. Preacurata Maria împreună cu toți Sfinții din Ceruri vor lua în stăpânire Pământul, care va fi reînnoit în Isus Cristos. Satana va fi anihilat, niciodată nu se va mai auzi de el. Amin.

Copiii mei, îmi unesc mâinile mele cu ale voastre, împreună cu voi mă rog acest sfânt Rozariu și îi cer Tatălui întoarcerea grabnică a Fiului meu Isus.

A sosit timpul, orele sunt trecute, nu mai este timp, copiii mei, nu mai este timp pentru a trăi lucrurile acestei lumi.

Acum, "copiii lui Dumnezeu" vor fi adăpostiți în Refugiile Sale.

În curând, Isus Hristos se va întoarce pe Pământ pentru a-l locui cu toți ai Săi: va fi un Pământ reînnoit în iubire și fericire veșnică.

Roade noi, totul nou, stelele vor străluci pe cer: le veți putea atinge cu mâinile voastre, veți putea dansa cu ele, veți face parte din Univers; veți fi "sfinți" și veți fi veseli pentru totdeauna.

Vă binecuvântez, copiii Mei, și vă îndemn să mergeți mai departe: nu lăsați să vi se fure mântuirea, nu lăsați să vă fie furată viața veșnică în Hristos Isus.

Și binecuvântarea lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic să coboare peste fiecare dintre voi: în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Lăudat să fie Isus Hristos. În veci să fie lăudat.

Lăudate să fie Inimile Preasfinte ale lui Isus, Maria și Iosif. Acum și totdeauna.

Laudă și mulțumire să fie în orice moment, Preasfântului și dumnezeiescului Sacrament.

Laudă și mulțumire să fie în orice moment, Preasfântului și dumnezeiescului Sacrament.

Laudă și mulțumire să fie în orice moment, Preasfântului și dumnezeiescului Sacrament.

Amin. Aleluia! Aleluia!

https://colledelbuonpastore.eu/2023/05/03/dimorerete-in-un-luogo-santo/

Un comentariu: