miercuri, 10 mai 2023

MESAJ AL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, DUMINICĂ, 30 APRILIE 2023

Repostat: Regret sau răsplată? - 7 iunie 2012

"V-am spus să lăsați în urmă lucrurile din trecut, dar mulți dintre voi încă vă agățați de ele. Vă agățați de oamenii, de locurile, de lucrurile din trecut care nu au loc în viitorul vostru; în viitorul vostru în Mine. Dacă încercați să duceți trecutul în viitorul vostru, nu veți găsi loc pentru el acolo, poporul Meu. Nu există loc în haosul care va veni pentru trupurile voastre.

Așezați-vă mintea la Mine și la lucrurile din Împărăția Mea. Fixați-vă ochii pe răsplata voastră cerească, pentru că tot ceea ce este acum va trece curând. Viața, așa cum o cunoașteți, va înceta, dar în Împărăția Mea, toate lucrurile sunt făcute noi. Mi-ați cerut multe lucruri și Mi-ați cerut să fiți consacrați, dar refuzați să lăsați lucrurile pe care vi le cer."

(În duh am văzut că vrăjmașul ne înmânează lucruri care să ne ocupe, la fel cum o mamă îi înmânează unui copil mic o jucărie ieftină pentru a-l ține ocupat și distras ca să nu se agite, în timp ce Domnul stă în apropiere, întinzându-ne o răsplată foarte autentică pe care vrea să ne-o dea. Am văzut că acesta este un atac foarte răspândit al dușmanului, care încearcă să ne distragă atenția de la trăirea noastră cu Domnul).

"Voi refuzați să alegeți lucrurile care Îmi aparțin atunci când vă agățați de ceea ce nu mai este de folos, iar din această cauză mulți dintre voi vor fi trecuți cu vederea. Eu îi înalț pe cei care sunt vase folositoare, ascultători față de poruncile Mele. Nu-i înalț pe cei neascultători.

Unii dintre voi au așteptat mult timp ceea ce va veni, dar nu s-au pregătit. De ce trebuie să vă spun continuu acest lucru, copiii Mei? De ce nu vă supuneți așa cum știți că ar trebui? Veți trăi o viață de regrete și nu răsplata pe care o am pentru voi.

Unii dintre voi ascultă și veți primi mult pentru ascultarea voastră multă. Celor care ascultă puțin, li se va da puțin. Nu vă înșelați, copii, Eu nu răsplătesc neascultarea și viața neglijentă. Nu-i răsplătesc pe cei care nu se străduiesc să umble pe căile Mele. Nu-i răsplătesc pe cei care nu Îl onorează pe Fiul Meu cu viața lor. Nu puteți sluji la doi stăpâni. Fie vă veți sluji carnea, fie Mă veți sluji pe Mine, dar nu le veți sluji pe amândouă și nu veți primi răsplată de la Mine. Dacă îl slujești pe dușman, atunci primești răsplata lui. Dacă Mă slujești pe Mine – dacă Mă slujești cu adevărat - o primești pe a Mea. Nu puteți să Mă slujiți doar cu buzele, trebuie să sacrificați dorințele cărnii voastre, să umblați pe căile Mele, să fiți în cuvântul Meu, să faceți voia Mea.

Eu încerc inima și frâiele, Eu cunosc toate lucrurile. Eu cunosc adevăratele motive din spatele faptelor voastre și vă voi judeca în consecință.

Timpul să vă rupeți de trecut este acum, copiii Mei. Dați-i drumul. Renunțați la lucrurile cărnii care nu mai au un scop util în viața voastră spirituală. Lăsați-le și urcați mai sus cu Mine, căci am răsplată mare pentru voi când o veți face.

Nu vă lăsați înșelați. Nu puteți sluji dușmanului și să Mă slujiți și pe Mine, căci cine nu este cu Mine, este împotriva Mea.

Eliberați trecutul. Aveți încredere în Mine pentru a vă asigura nevoile."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=543418314621199&set=a.403808015248897

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu