luni, 1 mai 2023

VIAȚA PE ACEST PĂMÂNT A DEVENIT DE NETRĂIT! - Carbonia, 22.04.2023 - (locuțiunea de la ora 16:35)

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, vă binecuvântez.

Lovitură de teatru!!! Lovitură de teatru!!! ... În scurt timp totul va fi răsturnat, lucrurile vechi vor trece, se vor face noi, Cerul este gata să intervină.

Războiul avansează, nelegiuiții vor să dezlănțuie iadul pe pământ.

Copiii Mei, consacrați-vă Inimii Sfinte a lui Isus și Inimii Imaculate a Sfintei Fecioare. Invocați ajutorul Sfântului Iosif, nu încetați niciodată să vă îndreptați ochii și inimile spre cel Preaînalt, unde Dumnezeu vă va lua în Sine și vă va remodela după Chipul și Asemănarea Sa.

Tună mânia lui Dumnezeu! Această Omenire s-a pierdut în luminile false ale Diavolului, viața pe acest Pământ a devenit de neconceput: sacrificii umane de copii nevinovați, fetuși avortați, un martiriu continuu, un masacru, copiii Mei, o durere imensă, ...Dumnezeu nu mai poate suporta să vadă cum sunt masacrați proprii Săi copii.

Iubitori ai Tatălui vostru, copii ai Sfintei Treimi, o, voi care ați ales calea Cerului, o, voi, copii ai iubirii, iată, Dumnezeu acționează pentru a vă îmbrățișa, pentru a vă aduce darurile Duhului Sfânt! Noile Rusalii vă vor modela.

Timpul a trecut, copiii Mei, ... nu s-a împlinit, ... timpul e târziu!!!

Vor veni ore teribile!

Soarele este la explozia solară, Pământul va fi lovit în plin, lumea va intra în întuneric, ... o mare pană de curent va cuprinde întregul Pământ. Căldura soarelui va arde totul, nu veți mai avea fructe pe pământ.

Orele de disperare se vor abate asupra oamenilor nepăsători la chemările Cerului.

Această Omenire nu ascultă apelurile pe care Domnul le adresează lumii în aceste ultime timpuri! Această societate se abate de la Sfânta Doctrină, este prea îndepărtată de Dumnezeul ei Creator.

Convertiți-vă, o, oamenilor, convertiți-vă acum! Acum!!! Nu mai este timp de pierdut. ... Alegeți să vă întoarceți la Viață, renunțați la Satana.

Aveți grijă să nu greșiți în alegerea voastră, viața fiecărui om se decide aici.

Veniți, ceasul este împlinit, tunetul trebuie să se facă simțit în tot Universul.

În curând, îi voi chema pe copiii Mei în refugiile Mele, unde vor găsi odihnă.

Aceste apeluri nu sunt un joc!!! Ele nu sunt minciuni!

https://colledelbuonpastore.eu/2023/04/25/la-vita-su-questa-terra-e-divenuta-invivibile/

Un comentariu: