marți, 16 mai 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, LUNI, 8 MAI 2023 - Ultima mare recoltă

 "Copiii Mei așteaptă sfârșitul tuturor lucrurilor. Mulți dintre voi știți ce va urma, pentru că v-am arătat sau v-am avertizat. Voi, care sunteți înțelepți, vă pregătiți inimile și credința.

În acest timp, continui să mut pe unii dintre copiii Mei pe poziții. Pe unii îi voi lăsa așa cum sunteți. Voi, cei care sunteți mutați, aveți de făcut o muncă suplimentară, fiți pregătiți. În multe cazuri, vă cer să renunțați la multe pentru Împărăția Mea, așa cum au făcut și discipolii Mei. Așa cum am făcut și Eu. Răsplata voastră va fi foarte mare în cer pentru sacrificiile voastre. Unii dintre voi vor fi răsplătiți cât încă mai sunteți pe pământ, deși această răsplată nu durează decât puțin timp.

Pregătiți-vă inimile, copiii Mei, pentru că timpul marilor miracole va începe în curând și este nevoie de voi pentru a lucra în câmp pentru această ultimă mare recoltă.

În acest timp, multe suflete pe care nimeni nu se aștepta să le vadă slujindu-Mă, vor veni în Împărăția Mea. Cei pe care alții îi considerau irecuperabili și fără speranță. Căci Eu sunt speranța lor. Fiți deci atenți să vă rugați pentru aceste suflete pierdute acum, ca să le salvez, căci ele vor fi o binecuvântare și vor conduce și mai mulți pierduți la Mine în acest timp.

Deși mulți dintre voi au dorit să se întoarcă acasă la Mine până acum, vă veți bucura de această mare recoltă. Bucurați-vă împreună cu tot cerul că aceste suflete care au umblat doar în întuneric până acum sunt răscumpărate."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=548272834135747&set=a.403808015248897

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu