duminică, 28 august 2022

A SOSIT CEASUL MARII PURIFICĂRI! – Carbonia, 24.08.2022, ora 11:27

Milostivirea Mea va fi pentru toți cei care Mă vor recunoaște ca Tată al lor, singurul, Unicul și Adevăratul Dumnezeu!

Iubiții Mei copii, întunericul se răspândește, învăluind deja această Omenire care nu vrea să-și deschidă ochii la realitate și nici inima spre Dumnezeul său Creator.

Pocăiți-vă repede, o, oameni, vine furtuna și va tulbura orice situație, va aduce mari dezastre și dureri imense.

Copiii Mei, voi nu vreți să credeți în mesajele Mele, nu acordați o clipă de reflecție, mergeți înainte în situația care vă înconjoară, urmați vocea celui care vă înrobește; ...URMAȚI PĂSTORUL GREȘIT, O, OAMENI! Vă duceți ca o turmă de oi la abator! ... Sunteți convinși că totul va fi ca înainte; nici măcar nu vă dați seama câtuși de puțin de sfârșitul mizerabil care vă așteaptă.

Așteptați ca diavolul să vă prindă complet? ... să vă facă ai lui?

Reveniți-vă repede în simțiri, oamenilor! Dezlegați-vă de legăturile Morții, strigați, cu toată suflarea care a mai rămas în trupurile voastre, numele Meu Sfânt, pentru ca Eu, Dumnezeul vostru Creator, simțind angoasa voastră, să vă vin în ajutor.

Sfârșitul este de-acum marcat, "totul este scris!". ...încă puțin și viața pe acest Pământ așa cum o știați, va înceta.

Iubiți copii, Dumnezeu va face toate lucrurile noi, va reordona toate lucrurile în El și va da poporului Său noul Paradis.

Iată, Viața vine în ajutorul copiilor Săi! Rugați-vă la Milostivirea Divină pentru ca acest lucru să se întâmple înainte ca satana să tragă încă multe suflete la el. ... Rugați-vă pentru aceste vieți pierdute în minciună!

ACUM SE VOR MANIFESTA SEMNELE ANUNȚATE ÎN APOCALIPSĂ!

Lumea va suferi o mare transformare!

A SOSIT CEASUL MARII PURIFICĂRI!

TOATE TREBUIE SĂ SE ÎMPLINEASCĂ CONFORM SCRIPTURILOR SFINTE.

Dumnezeu se grăbește să inaugureze Noul Pământ cu aleșii Săi: ... este sfârșitul unei lumi corupte: ... pacea, iubirea și fericirea vor domni în noua viață, pentru că Dumnezeu va locui cu Noul Său Popor!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7855525881156146&set=a.242597375782406

Un comentariu: