joi, 4 august 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, DUMINICĂ, 31 IULIE 2022

Repostat: Umblați liberi, 16 octombrie 2012

"Îl chem pe poporul Meu să mijlocească pentru domeniile aflate sub autoritatea lor. Poporul Meu a lâncezit  în  a păzi ceea ce i-a fost dat de inamic și doresc ca voi să vă ridicați pentru ceea ce este al vostru.

Ridicați-vă și luați-vă înapoi ceea ce v-a fost furat. Recuperați ceea ce a fost pierdut, căci vă voi ajuta în aceste bătălii. Dacă dușmanul v-a furat sănătatea, cereți să vi se întoarcă, stăruind în ceea ce spune Cuvântul Meu despre vindecarea voastră. Dacă v-a luat copiii în captivitate, cereți-i înapoi și chemați-i înapoi din captivitate în rugăciune către Mine. Dacă v-a capturat finanțele, porunciți ca ele să fie restabilite și se va face, căci el nu poate să rețină nimic bun de la poporul Meu pe care Eu am considerat că îl are sau îl primește. Dacă el v-a furat libertatea sau v-a prins într-un laț, cereți eliberarea voastră declarându-vă libertatea pe baza Cuvântului Meu Sfânt.

Eu deschid uși pe care nimeni nu le poate închide. Doresc ca poporul Meu să cunoască libertatea și să umble liber de capcanele dușmanului. Doresc ca voi să nu suferiți pierderi din cauza lui. Eu doresc abundență și viață pentru voi, copiii Mei prețioși, nu vieți de păcat, întuneric și luptă. Doresc ca voi să umblați liberi de tot ceea ce dușmanul dorește să vă facă.

Umblați liberi acum.

Umblați liberi declarând Cuvântul Meu Sfânt peste fiecare sector de dificultate din viața voastră și Eu voi porunci ca porțile să vi se deschidă!"

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2322848181189771/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu