miercuri, 24 august 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, DUMINICĂ, 21 AUGUST 2022

Repostat: Apreciați-i acum, 9 septembrie 2021

    "Prețuiți-i pe cei de lângă voi, pe cei care sunt buni, generoși și darnici față de voi, pentru că ei nu vor mai fi cu voi mult timp. Mulți dintre aceștia au umblat mulți ani cu Mine, făcând în liniște lucrarea Mea, fiind brațele și gura Mea și aducând alinare și provizii altora, fără a primi nicio glorie pentru asta. Îi chem pe mulți dintre aceștia acasă la Mine, unde îi așteaptă adevărata lor răsplată.

   Copiii Mei de pe pământ, tranziția a început. Îi chem acasă la Mine pe mulți dintre cei care au fost milostivi, darnici, grijulii și neapreciați.

   Deși pământul nu le-a văzut adevărata valoare și mulți dintre cei apropiați le-au desconsiderat valoarea, Eu o văd. Eu o văd și marele nor de martori de aici, cu Mine, văd sacrificiile pe care le-au făcut. Recompensele lor vor fi mari aici, în căminul lor ceresc, pentru că Eu am văzut fiecare lacrimă, fiecare act de trădare pe care inamicul l-a trimis împotriva lor. Am văzut fiecare cuvânt răutăcios și fiecare judecată din privirea lor pe care le-au îndurat de dragul Numelui Meu, ei vor fi răsplătiți foarte mult și vor avea toată veșnicia la dispoziție pentru a se bucura de aceste recompense. Am văzut fiecare caz în care au fost judecați pentru ceea ce au făcut și pe cine au ajutat. Nici un ajutor dat nu va rămâne nerecompensat.

   Vai de cei care aduc judecata împotriva celor care sunt ai Mei în acest timp. Vai de cei ale căror priviri mândre le-au făcut rău. Pocăiți-vă repede pentru ca judecata Mea să nu cadă asupra voastră".

NOTĂ: Când Domnul mi-a vorbit acest lucru, am văzut în căsnicii pe mulți care nu apreciaseră un soț generos și darnic fiind lăsați îndurerați de ei, când Dumnezeu i-a chemat acasă pe acești oameni milostivi la răsplata lor. I-am văzut pe mulți care dăruiau constant și care erau ignorați și chiar evitați fiind luați repede, iar cei din jurul lor fiind lăsați surprinși. Aceștia sunt cei care fac totul în slujba Domnului - fiecare persoană pe care o ajută, de fiecare dată când dăruiesc, fiecare efort este făcut în numele Împărăției lui Dumnezeu - ei lucrează în liniște și în mod constant în ascuns. Domnul îi duce la răsplata lor și îi îndepărtează de răul care va veni, pentru ca ei să nu mai sufere. Ei sunt prețioși în ochii Lui. Așa este, și în Milostivirea Sa, cei rămași în urmă se pot pocăi de relele tratamente pe care le-au aplicat față de ei cât mai este timp.

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2338292186312037/

Un comentariu: