vineri, 12 august 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, SÂMBĂTĂ, 6 AUGUST 2022

Repostat: Un timp ca niciunul dintre timpurile de până acum, 20 septembrie 2016

"Una dintre cele mai întunecate vremuri din istorie se află încă în fața poporului Meu și a lumii. Se apropie un asemenea întuneric și un asemenea rău, cum nu a mai văzut vreodată lumea și mulți nu vor înțelege ce se întâmplă. Cei care nu Mă cunosc, care nu cunosc Cuvântul Meu și căile Mele nu vor avea nicio speranță în acest timp. Doar cei care Mă urmează, care rămân în Mine vor supraviețui la ceea ce va urma.

   Omul crede că are toate răspunsurile. Crede că poate controla toate aspectele lumii sale, dar va ști în curând, și dincolo de orice îndoială, că nu poate controla nimic, decât dacă îi permit Eu.

   Doar Eu controlez fundamentele lumii voastre, poporul Meu. Numai Eu controlez atmosfera din jurul vostru și tot ceea ce trăiește pe pământ. Eu pun regii pe tronuri și îi detronez. Eu controlez tot ceea ce vedeți. Eu pot face schimbări în lumea voastră care nu pot fi anulate. Pot să scot pământul din temelii și să-l las să se clatine.

   Se apropie o perioadă întunecată, așa cum nimeni nu a mai văzut până acum. Oamenii de pe pământ vor fi foarte îngroziți în acest timp, pentru că nimic nu va mai fi ca înainte. Nimic din ceea ce vor încerca să repare nu va funcționa, pentru că aceasta va fi lucrarea Mâinilor Mele. Eu am ordonat deja ca acest lucru să se întâmple, pentru că ei refuză încă să se căiască de răutatea lor.

Nu există nimic ce nu pot face.

Slujiți-Mă și trăiți".

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2327673914040531/

Un comentariu: