luni, 22 august 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, MIERCURI, 17 AUGUST 2022 - Creșterea perversiunii

"Era joi, săptămâna trecută, stăteam la biroul meu și făceam niște hârtii. Dintr-o dată, în spiritul meu, am văzut că perversiunea în lumea noastră este în creștere dramatică.  M-am gândit: cum, poate fi mai rău de atât? Dar  în același timp știam, căci cu ani în urmă, mi s-a arătat că guvernul va legaliza chiar și pedofilia. Încă de atunci speram că nu voi trăi pentru a fi martoră la o asemenea oroare. Acum mă întrebam dacă aș putea.

Copiii Mei, perversiunea este pe cale să crească în mod dramatic în lume. Este multă perversiune acum, dar în curând va fi peste tot în jurul vostru. Dușmanul sufletelor voastre încearcă să pervertească tot ceea ce este de la Mine, toată creația Mea, tot ce poate. Și va reuși în mare parte.

Din cele mai vechi timpuri, una dintre cele mai puternice arme ale diavolului a fost aceea de a-i ispiti pe oameni cu plăceri păcătoase. Lupta dintre lumină și întuneric este o luptă spirituală constantă - spiritul și dorințele trupului. Lupta întreabă la fiecare pas: ce vei alege? Trebuie să alegi în fiecare zi să Mă slujești pe Mine și nu propriile tale dorințe trupești.

Această creștere a perversiunii face ca alegerile să fie mai dificile pentru cei care se lasă pradă plăcerilor trupești."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2335688676572388/

Un comentariu: