miercuri, 17 august 2022

ÎN CURÂND ÎMI VOI LUA COPIII, ÎI VOI UMPLE CU HARUL MEU Carbonia, 03.08.2022 (*009 ap. 03.08.2022)

În curând Îmi voi lua copiii, îi voi umple cu harul Meu.

Dragoste și pace vouă, dragii Mei copii.

Iată, a sosit timpul întâlnirii noastre, totul este pregătit, pregătiți-vă inimile, să fie în curăție pentru ca Eu să vă recunosc și să vă ridic imediat la Mine.

Cataclismul este în desfășurare: .. un foc va izbucni, Pământul va arde și nimic din ceea ce nu Îmi aparține nu va rămâne în picioare.

În curând Îmi voi lua copiii, îi voi umple cu harul Meu, pe mulți îi voi trimite înapoi în lume pentru a recupera sufletele celor care încă Mă vor respinge, în ciuda semnelor pe care le vor vedea.

Acest anotimp va dispărea, va veni un timp nou.

IUBIȚI AI DOMNULUI VOSTRU, EU VOI FACE MINUNILE MELE PESTE VOI, VEȚI FI MÂINILE MELE, PICIOARELE MELE, VOCEA MEA, VEȚI STRIGA CUVÂNTUL MEU SFÂNT, VEȚI FI INSTRUIȚI ÎN DOCTRINA MEA, EU, DUMNEZEU, PRIN ALEȘII MEI VOI FACE MIRACOLE NESFÂRȘITE DE VINDECARE ȘI ELIBERARE.

Nu vă irosiți zilele în desfătări și beții, oamenilor, ... Ziua Domnului va veni dintr-odată. ÎNGRIJIȚI-VĂ ACUM de CONVERTIREA VOASTRĂ, nu o amânați pe mâine căci totul e gata, nu mai este timp.

Tunetul este gata să avertizeze tot pământul, această Omenire nelegiuită își va plânge nebunia pentru că nu a ascultat chemările Cerului, pentru că nu și-a cerut iertare pentru greșelile ei: ... păcatul este răul care vă va târî în mari suferințe, oamenilor.

Totul este pe cale să se întâmple, CONVERTIȚI-VĂ repede, înainte ca cerul să devină incandescent și luna să se transforme  în sânge.

Salvați-vă sufletele! Aveți milă de voi, oamenilor, aveți milă.

Iată, Dumnezeu a vorbit!

https://www.facebook.com/photo?fbid=7777125795662822&set=a.242597375782406

Un comentariu: