luni, 15 august 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, LUNI, 8 AUGUST 2022 - Multă confuzie


"Multă confuzie coboară asupra poporului Meu. Acest lucru face parte din planul inamicului de a vă atrage în capcana lui.

Se apropie o vreme în care poporul Meu va fi în mișcare - se va deplasa încoace și încolo, confuz în privința locului unde ar trebui să meargă (ca o alergare de colo-colo).

Noi legi sunt adoptate pentru a lipsi poporul Meu de ceea ce deține. Pentru a le lua posesiunile și lucrurile pe care le-am dat pentru propria lor plăcere perversă.

Poporul Meu, nu vă întristați când se întâmplă aceste lucruri, deși veți dori să o faceți, pentru că foarte curând veți părăsi lumea voastră actuală pentru a veni și a fi cu Mine pentru totdeauna. Aveți atât de mult mai multe lucruri depozitate aici decât ați putea spera să vă bucurați vreodată pe pământ. Toate scripturile trebuie să se împlinească în acest timp și va fi un timp de mare durere pe pământ pentru cei chemați după Numele Meu și pentru cei care au grijă de ei.

Pregătiți-vă fețele ca cremenele și pregătiți-vă inimile să îndure orice ar veni, pentru ca nimeni să nu vă ia coroana. Acesta este cel mai important lucru în acest timp."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid08RPh6HcNkkP9NiJmBZn8wABvmvnStfDimgAVjCyfwzvuTRaakA9QdLZ4DUk5BvjNl&id=404168139724461

Un comentariu: