joi, 4 august 2022

Mesaj din Ceruri oferit iubitei Shelley Anna în ziua de 31 iulie 2022 - Cei modificați pregătesc calea

Un mesaj de la Mama noastră binecuvântată

Mama noastră binecuvântată, împodobită în lumină strălucitoare spune:

Iubită fiică, spune-le copiilor mei să-și pregătească inimile pentru că vine o vreme când întunericul va domni în inimile oamenilor care au fost alterate de inoculările răului. Gândurile lor sunt umbrite de o nebunie.

Iubiți copii, rugăciunea este singurul vostru remediu, iar Inima Sfântă a Fiului meu este singurul vostru refugiu sigur. Veniți sub mantia mea și adăpostiți-vă în Inima Sfântă a Fiului meu.

Rugați-vă Rozariul meu de lumină care alungă întunericul și îl îndepartează pe diavol.

Amintiți-vă mereu de promisiunile mele, iar rugăciunile voastre să fie neîncetate. Așa vorbește Mama voastră iubitoare.

Un mesaj de la Sfântul Arhanghel Mihail

În timp ce penele aripilor mă acoperă cu umbra lor, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Iubit popor al lui Dumnezeu, fie ca binecuvântările Inimii Sfinte a lui Isus Hristos să rămână peste fiecare dintre voi în această zi, pregătindu-vă sufletele și echipându-vă cu armele spirituale necesare pentru necazul din aceste zile.

În calitate de apărător vigilent al vostru, vă implor să vă rugați Rozariul de lumină al Maicii noastre binecuvântate care va ilumina adevărata cale a mântuirii.

A apărut o antireligie pentru anticrist care întunecă biserica cu doctrinele sale false.

Imoralitatea cărnii este închinarea omenirii la fiară.

Cei alterați, inoculați de rău, pregătesc calea pentru această întrupare a răului.

Popor al iubitului nostru Mântuitor, rugați-vă fără încetare. Veniți sub mantia Maicii noastre Preacurate și adăpostiți-vă în Inima Sfântă a Domnului și Mântuitorului nostru Isus Hristos.

Iubiți copii ai Luminii , continuați să fiți faruri de speranță pentru cei fără speranță, rugându-vă continuu pentru convertirea lor.

Pe măsură ce Niburu(Nibiru) continuă sa se apropie de pământ, o iluminare periculoasă care nu poate fi privită va lumina cerul.

Toată lumina de pe firmament se va diminua, iar cerurile vor fi tăcute înainte ca semnul Fiului Omului să fie dezvăluit. Recunoașteți îngerii voștri păzitori care vă vor fi călăuză spre siguranță în aceste vremuri periculoase. Eu sunt gata cu mulțimi de îngeri să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului ale cărui zile sunt puține la număr. Așa vorbește Apărătorul vostru vigilent.

https://beloved-shelley-anna.webador.com/altered-ones-prepare-the-way-messages-from-heaven

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu