joi, 4 august 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, SÂMBĂTĂ, 30 IULIE 2022

 Repostat: Eu fac schimbări, 19 octombrie 2012

"Eu fac schimbări în viețile oamenilor Mei care sunt chemați în conformitate cu scopurile și planurile Mele pentru aceste vremuri de sfârșit. Pe unii dintre voi vă chem în slujbe despre care ați știut, iar pe alții în slujbe de care nu ați știut. Pe unii îi poziționez pentru o eficiență mai mare în ceea ce sunteți chemați să faceți. Unii dintre voi vă aflați în familii pe care Eu le rearanjez, pentru ca voia Mea să se facă în acest timp. Ați permis ca relații care nu sunt dorința Mea pentru voi să vă împiedice mersul și acest lucru trebuie să fie remediat.

Unii dintre voi vor fi șocați când aceste relații se vor destrăma brusc, dar nu vă temeți, copiii Mei, pentru că aceasta este mâna Mea care vă pune în poziții pentru o mișcare mai mare a Duhului Meu în viețile voastre.

Prea mulți dintre copiii Mei se agață de vechile căi și de vechile iubiri, în loc să se agațe de Mine pentru bunăstarea lor. De ce vă uitați unii la alții în loc să vă uitați la Mine - Dumnezeul vostru, copiii Mei? Pentru că Eu le dau de bunăvoie copiilor Mei tot ce au nevoie atunci când Mă urmează. Eu doresc pentru voi mult mai mult decât ceea ce aveți, dar nu vă pot binecuvânta dacă vă întoarceți la alți dumnezei pentru a vă satisface nevoile.

Întoarceți-vă la Mine. Întoarceți-vă la Mine, copiii Mei prețioși, pentru că Eu nu refuz niciun lucru bun celor care Mă iubesc și Mă ascultă. Întoarceți-vă la Mine și vă voi binecuvânta viețile peste măsură în acest timp!"

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2321615697979686/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu