vineri, 19 august 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, JOI, 11 AUGUST 2022 - Fără amânare

"Copiii Mei, intrați în vremuri extreme. Mai există încă bucurii pentru voi dacă aveți grijă să Mă ascultați exact cum spun și vă poruncesc. Pericolul va fi foarte mare pentru tot poporul Meu în acest timp care vine, deoarece inamicul are o furie mare și încearcă să elimine de pe pământ tot ceea ce este de la Mine.

Eu vă voi conduce și vă voi îndruma în mod clar ori de câte ori va exista un pericol în acest timp. Trebuie să Mă ascultați întocmai și fără întârziere dacă vreți să vă protejez. Dușmanul nu va reuși deoarece nu Mă poate îndepărta din inimile credincioșilor Mei adevărați, însă va încerca. În această încercare, poporul Meu va suferi o  mare durere văzându-i pe alții luați sau persecutați. Amintiți-vă, copii, că a fi absent din trup înseamnă a fi prezent cu Mine.

Pe fiecare dintre copiii Mei îl așteaptă întoarcerea acasă, aici, în ceruri, și vă veți bucura mai mult decât ați visat vreodată că este posibil. Aici vă așteaptă o eternitate în care vă veți bucura de recompensele voastre și veți avea părtășie cu toți frații și surorile voastre. Străduiți-vă să îi aduceți pe ultimii frați și surori care vor fi salvați pe pământ, deoarece ușa de la ospățul nunții se închide foarte curând. Fiecare dintre ei aduce o mare bucurie în ceruri."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2330915317049724/

Un comentariu: