duminică, 14 noiembrie 2021

A SOSIT TIMPUL PENTRU MAREA MISIUNE! - Carbonia, 11 noiembrie 2021

Fiica Mea, Dumnezeu Tatăl este Cel care îți vorbește, ascultă-L și dezvăluie acest mesaj lumii.

Sunteți pe cale să fiți copleșiți de o mare catastrofă, o, oamenilor, voi nu Mă ascultați, preferați să-l urmați pe blestematul Lucifer, și astfel vă veți găsi în disperare și în lacrimi.

Încă implor convertirea voastră! În calitate de Tată, vă îndemn la mântuire; nu va exista nicio altă posibilitate de salvare dacă nu vă întoarceți la Dumnezeul vostru Creator.

Satana își continuă misiunea infernală, planul său este distructiv, dar voi nu vreți să vedeți aceasta, ... veți fi catapultați brusc în marele necaz.

Har și îndurare pentru voi, copiii Mei, voi care sărbătoriți în inima voastră iubirea voastră de Dumnezeu, VOI VEȚI FIȚI PUȘI ÎN CONDIȚII DE SALVARE, PENTRU CĂ ÎNGERII MEI VOR VENI SĂ VĂ PROTEJEZE.

Maria Preasfântă, Mama lui Isus și Mama voastră, ia sub mantia ei pe toți copiii săi... A VENIT TIMPUL PENTRU MAREA MISIUNE! Ea vă va călăuzi, vă va învăța lucrurile Cerului, vă va pregăti pentru marea bătălie.

Duhul Sfânt lucrează asupra tuturor copiilor Mei, îi luminează cu El însuși și îi conduce acolo unde totul este iubire și bucurie.

În curând veți fi ridicați la Mine, copiii Mei, nu veți mai simți niciodată durere și nu veți mai fi dominați niciodată de rău pentru că Harul se va revărsa în voi, Dumnezeu vă va lua la Sine și vă va da din Sine.

TOTUL SE DESFĂȘOARĂ ÎN CONFORMITATE CU PLANUL DE LA SALETTE.

Sfânta Maria este gata de intervenția ei, călcâiul ei va zdrobi capul Șarpelui Străvechi.

Este punctul de cotitură al istoriei, totul este în conformitate cu planul, dorința lui Dumnezeu este de a-și lua copiii înapoi în Sine.

Înainte! Procesiunea a început, tobele bat a moarte, ... capitala Italiei este pe cale să fie asediată.

Vegheați și rugați-vă. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6366067123435370&set=a.242597375782406

2 comentarii: