luni, 1 noiembrie 2021

DIAVOLUL A RĂSTURNAT BISERICA MEA! – Carbonia, 20 octombrie 2021

Iubiți copii, Tatăl este cel care vă vorbește; ascultați Vocea Mea și urmați directivele Mele.

Un nou răsărit va apare, totul va fi în harul lui Dumnezeu, iar inimile voastre se vor înălța pe cerul albastru, ...veți cânta și veți dansa, ca niște copii nevinovați Mă veți urma. Veți avea tot Binele Meu, veți fi plini de Mine, vă veți întoarce ca atunci când v-am creat, când totul era încă pur.

Întoarceți-vă inima spre Dumnezeu Iubirea voastră, oamenilor, nu-i permiteți lui Satana să vă smulgă de la Mine, purificați-vă sufletul pentru ca niciun demon să nu îl poată duce în rătăcire.

Iubiți fii, Inima Mea este rănită de durere, văd multe suflete pierdute în mizeriile infinite ale Satanei, dar nu pot interveni, ei nu Mă ascultă, nu Mă vor, au făcut deja alegerea lor în Lucifer.

În timpul frumos al vieții trecute, voi ați vizitat altarele Mele, v-ați hrănit din Mine, v-ați abandonat Cuvântului Meu, dar astăzi nu mai aveți această mângâiere, DEMONUL A FURAT BISERICA MEA, S-A AȘEZAT ÎN LOCUL MEU, A DICTAT LEGI NOI, A ȘTERS CEEA CE ESTE BUN PENTRU A ÎNVĂȚA RĂUL.

Omul, în mizeria sa umană, nu este vigilent, acceptă totul, nu-și dă seama că minciuna a intrat pentru a distruge Adevărul.

Ridică-te, fiul meu, îndepărtează-te de minciună, discerne cuvântul pentru a nu cădea în înșelăciune, Răul are gheare lungi și ascuțite, dinții săi sunt puternici și ascuțiți, își ține gura larg deschisă pentru a putea să-i înghită pe copiii Mei. Nu vă lăsați distrași de lingușelile lui, nu vă lăsați amețiți de luminile lui false, ... Timpul sfârșitului a venit, nu fiți nesăbuiți, nu vă lăsați găsiți nepregătiți ca să nu cădeți în plasa lui mortală.

Un puternic uragan este pe cale să se dezlănțuie, Fiți atenți, FIII MEI, adăpostiți-vă în Mine, brațele Mele sunt larg deschise pentru voi, vă voi îmbrățișa în Mine, ... Veniți, veniți la Tatăl vostru care este în Ceruri, veniți și bucurați-vă de iubirea Lui infinită.

Vă iubesc și vă aștept cu dragoste arzătoare.

Yahwe

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6243372715704812&set=a.242597375782406

2 comentarii:

  1. Doamne Noi cei mici ne rugăm să discernam minciuna de adevar ,dar in aceste vremuri tulburi Avem mare nevoie sa fim inspirați și de Duhul Sfânt sa putem vedea mai bine adevărul.
    Doamne indura-te și ajuta-ne.
    Amin🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere