vineri, 5 noiembrie 2021

PREGĂTIȚI-VĂ CASELE... Carbonia, 02 11.2021, ora 21:20 p.m.

Pregătiți-vă pentru impact, o, oameni, cerul este pe cale să se înroșească, focul va cădea pe Pământ, purificarea va fi mare. Prea multă răutate, ... prea multă necinste, ... păcatul este pe primul loc în viața oamenilor, plăcerile cărnii sunt satisfăcute în timp ce spiritul moare! Ați devenit la fel de putrezi ca zeul pe care îl urmați în locul Meu.

Tremurați, oameni, tremurați, trădători, voi care ați dat totul peste cap masacrând omenirea cu planurile voastre diabolice.

DUMNEZEU TATĂL ANUNȚĂ AVERTISMENTUL! ...AVEȚI GRIJĂ, OAMENILOR, AVEȚI GRIJĂ! ESTE TIMPUL PENTRU O POCĂINȚĂ URGENTĂ! ...ESTE TIMPUL PENTRU O ADEVĂRATĂ CONVERTIRE!

Munții se prăbușesc, râurile se revarsă, vulcanii se aprind, mările se ridică, cutremurele se succed, masacrul acestei Umanități este acum în pragul colapsului.

Privegheați, oamenilor, privegheați! Nu vă lăsați luați de somn, Satana vrea să vă facă ai lui, vă va prinde cu forța și cu înșelăciunea!

Pregătiți-vă casele cu tot ceea ce ați putea avea nevoie în timpul pandemiei care se apropie. OMUL DIN SATANA ȘI-A PREGĂTIT PLANUL MALEFIC, GENOCIDUL UMANITĂȚII. Încă nu credeți, ezitați, dar în adevăr vă spun: pregătiți-vă înainte de a vă trezi dezorientați când se va întâmpla acest lucru.

Adăposturile Mele sunt pregătite, în ele vor fi adăpostiți toți copiii Mei, cei care Îmi dau ascultare și așteaptă cu dragoste Întoarcerea Mea.

Voi trimite îngerii Mei să vă arate drumul spre adăposturi. Cei care M-au ascultat nu vor avea de ce să se teamă; Eu le voi asigura hrana, nimic nu le va lipsi în Refugiile Mele.

Adevărul este în Mine, EU SUNT! Nici un alt dumnezeu nu este! ... DOAR EU SUNT! Amin!

Aveți lumânări binecuvântate în casele voastre, Sacramentale la îndemână, apă și provizii.

Vine furtuna, ... va fi neașteptată!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6312689745439775&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu