marți, 16 noiembrie 2021

ÎMBRĂȚIȘAȚI SFÂNTA EVANGHELIE, LUAȚI ÎN MÂINI SFÂNTUL ROZARIU ȘI RUGAȚI-VĂ - Carbonia, 13bis.11.2021, ora 16:22 p.m.

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, vă binecuvântez, copiii mei, și vă îndemn să fiți din ce în ce mai puternici în rugăciune și mai avansați în credința în Isus Cristos, Fiul meu.

ORELE CELE MAI ÎNTUNECATE VOR VENI ACUM, ...ÎMBRĂȚIȘAȚI SFÂNTA EVANGHELIE, LUAȚI ÎN MÂINI SFÂNTUL ROZARIU ȘI RUGAȚI-VĂ.

Îndreptați-vă spre Înalt, acolo unde Isus vă așteaptă ca să vă îmbrățișeze și să vă așeze în minunata Sa Grădină, făcută din fructe suculente și delicatese nesfârșite în Iubirea Sa.

Astăzi vreau să vă îmbrățișez pe toți la pieptul meu într-un mod special, vin să vă ating inimile, să le mângâi cu iubirea lui Dumnezeu, vin să vă dau tuturor iubirea lui Dumnezeu, un mare sprijin pentru a face față acestor ultime ore care au rămas înainte de marea catastrofă.

Copiii mei, nu vă temeți, cei care sunt cu Dumnezeu vor fi salvați și puși într-un loc sigur, ...înfruntați lupta cu seninătate, deschideți ochii ca să vedeți provocarea celui rău.

Sunteți copiii lui Dumnezeu, ați fost chemați la această misiune supremă de salvare; eu voi fi călăuza voastră, Mama voastră, Co-Răscumpărătoare în opera de mântuire.

Vă iubesc infinit, copilașii mei, și vă mulțumesc pentru sprijinul vostru în această ultimă lucrare de mântuire. Dumnezeu vă privește cu iubire milostivă, Ochii Lui vă privesc în inimă și așteaptă adevărata voastră convertire: "TOTUS TUUS", copiii mei! TOTUS TUUS înseamnă că trebuie să vă retrageți în casele voastre și să vă rugați, să vă rugați, să vă rugați, să îngenuncheați în fața Preasfântului Crucifix și să-i cereți iertare pentru păcatele voastre.

Vreau să vă delectez cu darurile Cerului, vreau să vă umplu cu Duhul Sfânt, vreau să vă duc acolo unde curge lapte și miere, unde totul este în iubirea infinită a lui Dumnezeu Tatăl.

Sunteți pe cale să intrați într-o Grădină plină de delicii, pregătită special pentru cei aleși de Dumnezeu. Această Grădină va fi plină de orice lucru bun și veți fi veșnic fericiți, veți renaște și veți avea măreția pe care Dumnezeu Tatăl o va pune în voi.

Iată, copiii Mei, sunt aici cu voi, în mijlocul vostru, pe acest deal sacru, unde în curând se va manifesta iubirea lui Dumnezeu, ...măreția Sa.

Darurile lui Dumnezeu sunt minunate pentru fiecare dintre voi, acceptați-le pentru că în curând veți fi într-o altă situație. Dacă acceptați iubirea lui Dumnezeu, ...dacă primiți darurile Lui, VEȚI FI CATAPULAȚI INSTANTANEU într-o DIMENSIUNE A IUBIRII INFINITE ȘI A BUCURIEI ETERNE.

Înainte! ...Cerul se deschide pentru voi, Mama coboară ori de câte ori sunteți prezenți pe această colină sacră, vine să vă îmbrățișeze la sânul ei și să vă ducă cu ea spre victorie.

Eu vă binecuvântez, copiii mei, Sfânta Treime vă binecuvântează: în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

ÎMI UNESC MÂINILE MELE CU MÂINILE VOASTRE, COPIII MEI, NU VĂ TEMEȚI DE NIMIC.

RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ NEÎNCETAT CU O INIMĂ CURATĂ, CU INIMA MEREU ÎNDREPTATĂ SPRE DUMNEZEU TATĂL CARE VĂ AȘTEAPTĂ PE TOȚI PENTRU A VĂ DĂRUI DIN EL ÎNSUȘI ÎN VEȘNICIE.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6375714089137340&set=a.242597375782406 

Un comentariu: