sâmbătă, 20 noiembrie 2021

VOI INTERVENI ACUM CU O MÂNĂ DE FIER! - Carbonia, 17bis.11.2021, ora 10:23 a.m.

Iubiți copii, Eu, Dumnezeul vostru Creator, vin să repar toate lucrurile, ...vă voi întoarce viețile cu susul în jos, voi încerca să vă deschid mintea spre lucrurile lui Dumnezeu, cele adevărate!

Vă voi topi ca aurul în creuzet, vă voi transforma în Frumusețea Mea. Eu sunt Cel care a creat toate lucrurile, Eu sunt Începutul și Sfârșitul, Alfa și Omega, Eu sunt "TOTUL" vostru, o, oameni! Dar voi, voi nu înțelegeți măreția care vine la voi de la Mine, sunteți surzi și orbi, modul vostru de viață este condus de Lucifer, ...voi i-ați permis asta! ...ați renunțat la Viață pentru a urma Moartea; ați abandonat ceea ce era fericirea voastră pentru a îmbrățișa suferința eternă.

Oh, ca Tată sufăr! Agonia Mea este mare! ...Îmi văd copiii îmbrățișând moartea, dar nu pot face nimic pentru că le-am lăsat liberul arbitru!

Copiii Mei, vă chem la pocăință cu apelurile Mele prin profeții Mei din lume, dar voi îi disprețuiți, îi luați drept nebuni, nu acceptați nimic din ceea ce vă trimit pentru mântuirea voastră.

Pământul se cutremură peste tot, munții se prăbușesc, vulcanii răcnesc, mările se ridică, ...și totuși nimic nu vă zguduie, ...spuneți că așa s-a întâmplat dintotdeauna! ...bieți copii ai Mei și care nu mai sunteți ai Mei de bună voie, ...Satana v-a întunecat mințile și v-a făcut surzi și orbi!

Acum voi interveni cu o mână de fier și vă voi pune în condiții de a striga după Numele Meu Sfânt, ... vă voi PROBA MATERIALITATEA, ... veți avea ochi să vedeți și urechi să auziți.

Justiția divină este în acțiune, în curând nu va mai exista nimic din ceea ce este putred, totul va fi vindecat. Gata! Trecutul va dispărea, lumea care vine se va umple de Mine.

Rămâneți cu Mine, copiii Mei, lăsați-i pe cei nebuni să meargă pe drumul lor, dar voi rugați-vă ca ei să se pocăiască, dați un exemplu bun.

Vă binecuvântez.

Dumnezeu Tatăl Atotputernic, Yahweh, Dumnezeul Armatelor.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6398211860220896&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu