marți, 2 noiembrie 2021

SUNTEȚI ÎN LUPTĂ, ATÂT SPIRITUALĂ CÂT ȘI MATERIALĂ! NOUL POPOR VA TRAVERSA UN NOU DRUM, VA INTRA ÎNTR-O NOUĂ CETATE...Carbonia, 23.10.2021, ora 16:25

SFÂNTA MARIA: Iubiții mei copii, vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Preasfânta Treime este prezentă pe această Colină și vă îmbrățișează pe fiecare dintre voi.

Ne aflăm într-un moment foarte dificil, copiii mei! ...sunteți în luptă, atât spirituală cât și materială. Viața fiecărui om depinde de alegerea sa; Dumnezeu l-a creat pe om pentru Sine, pentru a fi creatura Sa, dar omul s-a îndepărtat pentru a urma lumini false, pentru a urma Minciuna, s-a amăgit că ar putea avea ceva mai mult, să crească în măreția lui Dumnezeu, dar s-a pierdut în întuneric, acum îi va fi greu să se întoarcă la Tatăl.

Iubiții mei copii, în curând veți auzi trâmbițele sunând, care vor anunța iminenta trecere de pe Pământ la Cer! ...NOUL POPOR VA TRAVERSA UN NOU DRUM, VA INTRA ÎNTR-O NOUĂ CETATE UNDE TOTUL VA FI NOU ȘI VA GUSTA CEEA CE APARȚINE LUI DUMNEZEU! TOTUL VA FI PARFUMAT DE IUBIRE, OMUL ÎȘI VA SCHIMBA ÎNFĂȚIȘAREA, SE VA ÎNTOARCE LA VIAȚĂ CU ANI MAI PUȚINI: ... VEȚI AVEA CU TOȚII ÎN JUR DE 30 DE ANI, VEȚI FI OAMENI NOI ȘI VEȚI FI SFINȚIȚI ÎN DUMNEZEU.

LUCRAȚI, ACUM, ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ DE MARE MANIFESTARE SATANICĂ, CU ARMA PE CARE DOMNUL A PUS-O ÎN MÂINILE VOASTRE, SFÂNTUL ROZARIU!

Uniți-vă cu Mine, copiii mei, uniți-vă cu Mine! Încredințați-vă Mie, supunându-vă voinței Mele, pentru că, ...., este voința lui Dumnezeu ca Eu să lucrez asupra fiecăruia dintre voi.

Acest plan este al lui Dumnezeu, nu al Mariei! Consacrați-vă Inimii mele Imaculate pentru a fi victorioși în Isus Cristos.

A sosit ceasul, întunericul a invadat întregul Pământ! Acum fiți atenți la semnele care se vor manifesta în ceruri și pe pământ, ...fiți atenți la Cuvântul lui Dumnezeu care vă este transmis prin profeții Săi în lume.

COPIII MEI, V-AM SPUS DEJA CĂ ACEASTĂ MISIUNE NU ESTE O GLUMĂ, TREBUIE SĂ FIȚI PUTERNICI, PUTERNICI! VA TREBUI SĂ INVOCAȚI AJUTORUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL ALĂTURI DE VOI. Veți uita curând acest sacrificiu, pentru că Dumnezeu vă va răsplăti în măreția absolută a Iubirii Sale și vă va pune să vă bucurați de Totul Său, în Iubirea Sa infinită, în Binele Său infinit.

Veți fi strămoșii unei noi generații, veți vorbi despre lucrurile lui Dumnezeu și veți anunța lucrurile pe care Dumnezeu vi le-a pus la dispoziție în misiune: CUVÂNTUL LUI! ... Cel pe care "MÂINE" va trebui să-l anunțați noii generații.

VEACUL LUI DUMNEZEU VINE NOU CU TOATE BINECUVÂNTĂRILE CERULUI!

Înainte! ...tot Cerul este cu voi! Dumnezeu este cu voi! Haideți, să mergem înainte, copiii mei, îmbrățișați-mă, alăturați-vă Mie în această luptă finală, Eu voi fi călăuza voastră, Eu sunt Co- Mântuitoare! În acest timp al Lucrării de mântuire, vă voi aduce victorioși la Fiul meu Isus.

Anunțați! Anunțați-i pe toți, copiii mei! Anunțați pe toată lumea despre timpul care se apropie,

...ANUNȚAȚI CĂ DUMNEZEU SE ÎNTOARCE!

...CEREȚI "CONVERTIREA" URGENTĂ.

Vă binecuvântez, copiii mei, și vă îmbrățișez la Pieptul meu. Amin

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6264573313584752&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu