joi, 4 noiembrie 2021

ÎN CURÂND UN TUNET PUTERNIC DIN CERURI VĂ VA AVERTIZA DE SFÂRȘITUL TUTUROR LUCRURILOR - Carbonia, 30 octombrie 2021

Sfântă Maria cu tine, roabă a iubirii, ascultă Cuvântul și transmite-l lumii.

Voi trăiți zilele care preced marele Avertisment, de aceea vă spun: pregătiți-vă, copiii Mei, nu mai așteptați, totul este deja încordat, Satana își pune în aplicare planul său mortal, otrava lui este pentru copiii Mei, ...un atac la Inima Mea Sacră.

Iubiți-Mă pe Mine și pe frații voștri, rugați-vă pentru ca această umanitate care a căzut în mâinile mizerabile ale Satanei să se convertească.

Iubiți copii, dintr-o dată, orice situație va cădea, răul este în acțiune, nu-i permiteți să vă distrugă. Dumnezeu Tatăl își anunță intervenția Sa iminentă pentru a pune capăt acestei farse blestemate a diavolului.

În curând, un tunet puternic din ceruri vă va avertiza despre sfârșitul tuturor lucrurilor, veți simți cum vă vibrează inimile, veți recunoaște momentul Justiției Mele. Pactul a fost pecetluit... Dumnezeu intervine pentru a spune STOP.

Isus este împreună cu toți cei care îl iubesc și trăiesc Sfânta Sa Evanghelie, PROCLAMAȚI CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU.

Paharul Meu s-a vărsat, Sângele Meu a udat pământul, ...Trupul Meu a suferit biciuirea și răstignirea pentru mântuirea voastră.

IATĂ, ISTORIA ANTICĂ ESTE PE MOARTE,

TRECEREA LA O NOUĂ ERĂ SE VA FACE ÎN CURÂND,

COPIII LUI DUMNEZEU VOR INTRA TRIUMFĂTORI ÎN VIAȚA NOUĂ ȘI SE VOR BUCURA DE TOATE BUNĂTĂȚILE LUI DUMNEZEU.

Voi sufla din nou asupra poporului Meu Duhul Sfânt, voi striga la inimile lor pentru a le deschide spre Viață, pentru a alege viața și nu moartea.

Iubiți copii, Dumnezeul vostru intervine din iubire, El va înnoi fața pământului și va pune pecetea Sa pe el, ...totul va fi transformat. Dumnezeul cel viu, Dumnezeul iubirii, Creatorul, tună dreptatea Sa! STOP!

Am venit să vă ofer o nouă ALIANȚĂ, poporul Meu, nu-Mi întoarceți spatele, îmbrățișați-Mă, cereți-Mi iertare și implorați mila Mea.

Nori violenți vor cădea pe Pământ, apa va urca până la acoperișurile caselor! ...dacă nu apelați la ajutorul Meu, totul va fi pierdut: ...vreți asta, copiii Mei? Pocăiți-vă repede. Aveți compasiune pentru voi înșivă, întoarceți-vă la Viață pentru a primi viața din belșug în imensă iubire și bucurie.

HAIDEȚI, A VENIT TIMPUL, TOTUL ESTE ÎN DESFĂȘURARE... POPORUL MEU VA FI VINDECAT. AMIN.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6306094466099303&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu