marți, 9 noiembrie 2021

DUMNEZEU VREA SĂ ÎȘI SALVEZE COPIII, DAR MULȚI AU ALES CALEA SATANEI! FIȚI VIGILENȚI, COPIII MEI, FIȚI VIGILENȚI PENTRU CĂ ÎNTUNERICUL ÎNVĂLUIE DEJA ÎNTREGUL PĂMÂNT - Carbonia, 07.11.2021. ora 13:20 p.m.

Fiica mea, a venit timpul să te întorci acasă! Sunt pregătit pentru intervenția Mea divină.

Omul nu vrea să se întoarcă la Iubirea lui Dumnezeu, este din ce în ce mai atașat de Satana, alege calea pierzaniei, nu-și dă seama că moartea lui este aproape.

Dumnezeu vrea să-și salveze copiii, dar mulți au ales calea Satanei, nu vor să se mai întoarcă, așa că Eu, Dumnezeu, aleg să-mi strig Dreptatea!

A VENIT CEASUL MEU! VOI MARCA CERURILE CU MINE, ÎMI VOI ARĂTA PUTEREA!

Voi mișca stelele, voi manifesta semne în soare și în lună, voi trimite pe pământ sunete din ceruri. Voi înmulți orice lucru bun și voi distruge tot ce este rău. Voi da pe Duhul Sfânt celor aleși ai Mei.

În Sfânta Mea Evanghelie se spune că apostolii ultimelor timpuri se vor manifesta cu darurile lui Dumnezeu și așa va fi. CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU! ... Voi pedepsi pe cei răi, în timp ce voi da putere copiilor Mei.

Această umanitate va ajunge să cunoască Puterea Mea și va îngenunchea în cele din urmă în fața Mea, dar nu toți vor fi primiți de Mine, pentru că nu toți se vor recunoaște ca păcătoși și nu vor avea în inimile lor pocăință pentru jignirile lor împotriva Mea. Eu sunt un Dumnezeu gelos, Îmi iubesc copiii și doresc cu ardoare dragostea lor pentru Mine.

Din copacul uscat va răsări un lăstar! Îl voi reînvia! Voi face oameni noi pentru lumea nouă, voi sărbători cu toți copiii Mei un nou Legământ, un Legământ sublim cu Mine, ei vor domni în Mine pentru că îi voi absorbi în Mine.

Fiți vigilenți, copiii Mei, acestea sunt ultimele clipe de viață pe care le veți petrece în această lume marcată de Rău, ...noua viață va fi trăită în prezența Dumnezeului vostru Creator, în pășunile Lui nimic nu vă va lipsi, veți avea parte de abundență, de iubire și de fericire.

ASTĂZI SE ÎNCHID CERURILE, VIN SĂ DESCHID O NOUĂ UȘĂ, UȘA VIEȚII ADEVĂRATE ÎN IUBIRE ȘI BUCURIE.

Pregătiți-vă, oamenilor, Cuvântul Meu este un adevăr infinit; ...nu fiți surzi, nu veți mai avea acest har pentru că totul se va închide; ...veți pierde totul, comorile pe care vi le-ați creat pe acest pământ vă vor fi luate! ...nu veți mai avea nicio pretenție asupra celor pe care i-ați ținut în lesă, căci voi dizolva orice putere! Mulți oameni își vor pierde viața pentru că și-au iubit bunurile pământești mai mult decât pe Dumnezeul lor Creator. Sărmanii de ei!

FIȚI VIGILENȚI, COPIII MEI, FIȚI VIGILENȚI PENTRU CĂ ÎNTUNERICUL ÎNVĂLUIE DEJA ÎNTREGUL PĂMÂNT.

Vă iubesc, convertiți-vă acum, nu mai este timp!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6343779105664172&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu