sâmbătă, 20 noiembrie 2021

CUVÂNTUL LUI ISUS VA FI ÎNTUNECAT DEFINITIV, NUMELE SĂU SFÂNT VA FI ȘTERS Carbonia, 17.11.2021

Preasfânta Maria este cu voi toți cei care trăiți Sfânta Evanghelie a Fiului meu Isus.

Copiii mei, Inima mea imaculată va triumfa alături de voi toți cei care rămâneți în fidelitate absolută față de Isus. Eu sunt cu voi pe acest deal sacru, nu vă temeți, Dumnezeu vă va boteza din nou în Duhul Sfânt și în foc, veți avea darurile Sale sfinte și veți lupta ca niște copii ai Luminii, alături de mine.

Am ajuns la manifestarea Antihristului în Biserică, totul va intra într-un întuneric total, CUVÂNTUL LUI IISUS VA FI ÎNTUNECAT DEFINITIV, NUMELE LUI SFÂNT VA FI ȘTERS. ...Săraca umanitate!

Iubiți copii, slujiți Sfântului, El vă cheamă înapoi la Sine; nu vă frământați inima cu gândul la ziua de mâine căci ziua de mâine este a lui Dumnezeu.

ÎN CURÂND VEȚI FI RĂPIȚI ȘI VEȚI FI PUȘI SĂ VĂ BUCURAȚI DE O NOUĂ VIAȚĂ, ...O NOUĂ ERĂ ÎN DELICIILE IUBIRII.

Dumnezeu intervine, va fi brusc, tot ceea ce este rău va fi eradicat. CERUL LE CERE COPIILOR SĂI SĂ FIE PREGĂTIȚI, CU SFÂNTUL ROZARIU ÎN MÂNĂ ȘI CU O INIMĂ CURATĂ.

Eu, Maria Preasfântă, voi fi alături de voi și vă voi conduce, ca și Corăscumpărătoare a lucrării de mântuire, la victorie în Cristos Isus.  ...Premiul este viața veșnică în dragoste și bucurie.

Iubiți-L pe Cel care și-a dat propria viață pentru mântuirea voastră. El se întoarce în milostivirea Sa infinită pentru a oferi acestei umanități posibilitatea de a se uni cu El. El vă va cere să alegeți: ...SĂ FIȚI CU IISUS SAU CU SATANA! Deschideți-vă inimile către Isus, copiii mei, nu vă îndepărtați de Mântuire, este timpul luptei, victoria este în mâinile copiilor Săi.

Acum îmi unesc Mâinile mele cu ale voastre, ...cu imensă dragoste implorăm întoarcerea Sa anticipată.

Curaj, copiii mei, Mama voastră cerească este aici cu voi, nu vă temeți, strigați lumii a doua Sa venire.

Eu, Preasfânta Maria, Maica lui Isus și Mama voastră, vă cer din nou tuturor celor care încă Îl respingeți pe Dumnezeul vostru Creator să vă întoarceți la El înainte de a cădea întunericul teribil.

Vă iubesc.

Preasfânta Treime vă binecuvântează.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6395928200449262&set=a.242597375782406

Un comentariu: